2777
2789
عنوان

اختلاف سنی

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 20 پست
بیشتر نظر های منفی درمورد اختلاف سنیبرای همین تجربه های بده، که قطعا، قابل درکن چون واقعا میتونم بفه ...

شما که توی این مورد حذف عشق میزنی کاملا معلومه چی به چیه.ببین توی اختلاف سنی بیش از یه حدی مثلا ۱۰ ۱۵ سال عشقی نیس اگرم باشه خیلی کمرنگه.دلیلش اینه که یکی از دلایل به وجود اومدن عشق داشتن احساسات یا خاطرات مشترکه مثلا یه دهه شصتی وقتی از حس حال اون زمان با یه دهه شصتی دیگه میگه خیلی دلاشون بهم نزدیک تر میشه درک میکنن همدیگه رو در ادامش یه عشق و علاقه ای بوجود میاد حالا اگر یه ۶۰ همین حرفارو به به به ۸۰بزنه اصلا اون ۸۰ نمیتونه ارتباط بگیره گیج میزنه حقم داره اگرم ازدواج کنن شک نکن چیزی به غیر از عشق بوده مثلا دختره بله گفته با بخواتره پول یا بخواتره که از خونه فرار کنه یا خیلی چیزای دیگه پس اسم عشق نذار روی این مدل ازدواج.همه اختیار دارن با هرکسی دوست دارن ازدواج کنن حالا شما اختلاف سنی زیاد دوست داری خوب مبارکت باشه فقط خواهشاً عادی سازی نکن سعی نکن نظرت تحمیل کنی به اسم عشق

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آقا هستمنمونه های موفقش رو دیدم و همینطور نمونههایی ناموفقی که اختلاف سنیشون کمتره

بله شما آقا هستید بایدم این حرف رو بزنید

براتون مهم نیست که زن در اینجور رابطه ها چه اسیبی میبینه فقط به خودتون و عشق و حالتون فکر میکنید

شما که توی این مورد حذف عشق میزنی کاملا معلومه چی به چیه.ببین توی اختلاف سنی بیش از یه حدی مثلا ۱۰ ۱ ...

گویا شما اصلا معنای عشق رو درک نکردید که اینو میگید، قصد بی احترامی ندارم، فقط ایمان دارم، که این دیدگاه اشتباهه، قصد تحمیل و عادی سازیش رو ندارم لطفاً حرف های من رو تغییر ندید، من فقط افکارم رو به اشتراک میزارم و دوست دارم افکار مردم رو هم مطالعه کنم. و همچنین من، به شما تحمیل نکردم که مطالب من رو بخونید، و نظر بدید.

درمورد خاطرات مشترک و شبیه به هم، درسته که میتونه تاثیر گذار باشه، اما قطعا مهم تر از خاطرات مشترک، احساسات مشترک بین دو نفره، تفاهم بین دو نفر، و اون فهم و شعوری که اون دو نفر دارن، و با اون، میتونن به خوبی هم دیگه رو بفهمن، بی توجه به تفاوت سنی بینشون، همچنین خاطرات مشترک، فقط مربوط به دوره زمانی نیست! بلکه اون احساساتی که اون اشخاص، تو اون خاطرات احساس کردن نکته مهم خاطراته.

درضمن، من نگفتم روی «تمام» این ازدواج ها، اسم عشق میزارم، من گفتم، تمام این رابطه ها، مشابه نیستن، و رابطه هایی هم هستن، و بودن که مستقیم از عشق سرچشمه گرفتن، شاید عشقی که هیچوقت، تو یه رابطه ای که دو نفر، هم سن و هم دوره ای بودن پیدا نمیشه.

شما عملا، دارید حرف های من رو، قضاوت میکنید، و حتی تغییرشون میدین، من نگفتم هیچکس اختیار ازدواج خودش رو نداره! اما مثل این که شما دارین این رو میگید، که تمام ازدواج های با اختلاف سنی رو «فرار» و «برای پول» میبینید، نه من.

قطعا هر کسی اختیار خودش رو داره، منم میخوام همین رو بگم، نمیخوام به هیچ جور رابطه ای، توهین بشه و قضاوت بشه، مثل کاری که شما میکنید.

عزیزم چون تجربه نداری اینو میگی خیلی مشکلسازه من تجربه دارم

من تجربه دارم، و این هم میتونم بفهمم که تجربه های بد همیشه وجود دارن، مثل تجربه شما

اما این دلیل محکمی نیست که با یک نگاه مشترک، تمام این رابطه ها رو دید.

عزیزم وقتی اخلاف سنی زیاد باشه خود به خود اختلافات دیگه ای هم ایجاد میشه

دلیل محکمی برای اثبات این دیدگاه نیست، فقط تنها دلیل، تجربه های بد مردمه، که اصلا دلیل خوبی نیست برای شبیه هم دیدن تمام این رابطه ها.

وقتی عشق بوجود میاد، شخص عاشق سن طرف مقابل نمیشه، عاشق خود اون آدم میشه، اخلاقش، اعتقاداتش، حتی طرز رفتارش. و وقتی واقعا احساسات مشترکی بین خودشون بوجود بیاد و شکل بگیره، این رابطه رو پایدار میکنه.