گویا شما اصلا معنای عشق رو درک نکردید که اینو میگید، قصد بی احترامی ندارم، فقط ایمان دارم، که این دیدگاه اشتباهه، قصد تحمیل و عادی سازیش رو ندارم لطفاً حرف های من رو تغییر ندید، من فقط افکارم رو به اشتراک میزارم و دوست دارم افکار مردم رو هم مطالعه کنم. و همچنین من، به شما تحمیل نکردم که مطالب من رو بخونید، و نظر بدید.
درمورد خاطرات مشترک و شبیه به هم، درسته که میتونه تاثیر گذار باشه، اما قطعا مهم تر از خاطرات مشترک، احساسات مشترک بین دو نفره، تفاهم بین دو نفر، و اون فهم و شعوری که اون دو نفر دارن، و با اون، میتونن به خوبی هم دیگه رو بفهمن، بی توجه به تفاوت سنی بینشون، همچنین خاطرات مشترک، فقط مربوط به دوره زمانی نیست! بلکه اون احساساتی که اون اشخاص، تو اون خاطرات احساس کردن نکته مهم خاطراته.
درضمن، من نگفتم روی «تمام» این ازدواج ها، اسم عشق میزارم، من گفتم، تمام این رابطه ها، مشابه نیستن، و رابطه هایی هم هستن، و بودن که مستقیم از عشق سرچشمه گرفتن، شاید عشقی که هیچوقت، تو یه رابطه ای که دو نفر، هم سن و هم دوره ای بودن پیدا نمیشه.
شما عملا، دارید حرف های من رو، قضاوت میکنید، و حتی تغییرشون میدین، من نگفتم هیچکس اختیار ازدواج خودش رو نداره! اما مثل این که شما دارین این رو میگید، که تمام ازدواج های با اختلاف سنی رو «فرار» و «برای پول» میبینید، نه من.
قطعا هر کسی اختیار خودش رو داره، منم میخوام همین رو بگم، نمیخوام به هیچ جور رابطه ای، توهین بشه و قضاوت بشه، مثل کاری که شما میکنید.