2821
2789
عنوان

حرکت جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 44 پست
منم خوزستانم اهوازم چیزی حس نکردم شما کدوم شهری ؟انشالله که چیزی نیست نگران نباش

دزفولم. 

وااااقعا حسش کردم. 😓😢

یهو هُرررری دلم ریخت.  

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸
الان من کمرمم درد میکنه و شکمم سفت میشه ینی درد زایمانه؟

احتمالا درد کاذبه اگه استراحت کردی ولی دردت بیشتر شد خوب نشدی درد زایمانته یه سر برو بیمارستان معاینه بشی😢

تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه😍💫

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

الان من کمرمم درد میکنه و شکمم سفت میشه ینی درد زایمانه؟

من دکترم گفت اگر تو ده دقیقه ۳ بار درد ۴۵ثاننیه ای شدید ک از کمر شروع بشه و ب دلت بپیچه وقت زایمانه و باید بری بیمارستان . 

دزفولم.  وااااقعا حسش کردم. 😓😢 یهو هُرررری دلم ریخت.  

اخی زلزله خیلی بده من خیلی میترسم خداروشکر اینجا نیومد😥😥😥ولی چند وقت پیش حس میکردم تخت تکون میخوره خیلی وحشتناکه درکت میکنم

هی میاد میره نمیدونم چیه ولی من خیلی خابم میاد پس من برم یه دوساعت بخابم اگه درد زایمان بود جون داشته باشم تازه گشنمم هست😊😊😭😭

دخملـــــــای من مامان فداتون👧👧
خب الان ک دیگه نینیت کامله... بهتره ک دنیا بیاد  من ک از خدامه همین الان کیسه آبم پاره بشه ...

وای نه من خیلی میترسم چون لگنم هیچی باز نشده نمیتونم زایمان کنم 😥از معاینه هم متنفرم 

رفتم سایت لرزه نگاری. 

نوشته حسینیه .خوزستان. 

شهر حسینیه کجاس دقیقا ؟🤔  هرچی هس انگار به ما نزدیکه.  

۳ریشتری بوده.   من دقیق حسش کردم. گفتم اشتباه نمیکنم. 😣😓

اَه. چندشبی بود که موقع خواب یادم میاومد و تو دلم میگفتم خداروشکر دیگه زلزله نیست.  امشب این اتفاق که افتاد همش به تاثیر جذب افکار منفی  فکر میکنم. 😒 چققققد بده ادم الکی یهو فکرش بره سر موضوعات الکی و منفی.    

😞چی بود یهو زمین لرزه شد اول ماه رمضون ؟ 

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸
عه...اهوازی!! دکترت کیه؟  کدوم بیمارستان زایمان میکنی ؟ :)

اره عزیزم زیر نظر چنتا دکتر بودم تا الان اخریش ماما شوکت بود🙁امیر المومنین میخوام طبیعی بیارم ...شما چی؟؟؟؟؟؟؟

وای نه من خیلی میترسم چون لگنم هیچی باز نشده نمیتونم زایمان کنم 😥از معاینه هم متنفرم 

بالاخره دیر یا زود باید تحملش کنی ..پس هر چی زودتر بهتر ...هم زودتر نینی تو میبینی هم ازین وضعیت سنگینی راحت میشی 😉

انشاالله ک زایمانت زود پیشرفت کنه و اذیت نشی ❤

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز