2777
2789
عنوان

حرکت جنین

311 بازدید | 44 پست

خانوما بچم یه جوری تکون میخوره ربع ساعته انگار کش و قوس میده بدنشو که از پشت شکمم پیداست میترسم کیسه ابم پاره شه خطرناک نیست ؟؟

تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه😍💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آاااخي😊😊😊ايشالا كه چيزي نيس

منكه هنوز تو عقدم  و بچه ام دوس دارم.ولي شنيدم از خيليا كه ميگن وقتي اولين تكون خوردناي بچه رو حس ميكني، احساس مادرانه بهت القاء ميشه و بهترين حس دنياس،،،درسته ؟ شمام همين حسو كردين؟

ای جونممممم.  😅😍😙 جاش تنگه خب. نگران نباش.  ایشالا که چیزی نمیشه و میگیره آااااروم یه گوشه میخوابه‌ . 

والا من الان داشتم بازی میکردم .میخواستم یکم یکم یکم برم بخوابم. دیدم یهو تخت داره تکون میخوره. میبینم بلللله بازم زمین لرزه است. 

خوزستان هستیم. هرکی بیدار بوده و در حال سحری خوردن بوده بیاد بگه ایا زمین لرزه رو حس کرد یا من اشتباه کردم؟ 

همش نگران نی نیمم چون تکوناش خیییییلی ارومه. برای همین تو اینجور مواقع که میترسم بیشتر دلهره میگیرم که یه بار دورازجونش چیزی نشه. دعام کن آجی. یکم بد لرزیدم یهو‌. 😥

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸
ای جونممممم.  😅😍😙 جاش تنگه خب. نگران نباش.  ایشالا که چیزی نمیشه و میگیره آااااروم یه گ ...

منم خوزستانم اهوازم چیزی حس نکردم شما کدوم شهری ؟انشالله که چیزی نیست نگران نباش

تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه😍💫

خوشبحالتون

واسه دل منتظرها هم دعا کنید

خداوند بي نهايت است و لامكان و بي زمان اما به قدر فهم تو كوچك مي شود و به قدر نياز تو فرود مي آيد و به قدر آرزوي تو گسترده مي شود و به قدر ايمان تو كارگشا مي شود...

خب الان ک دیگه نینیت کامله... بهتره ک دنیا بیاد 

من ک از خدامه همین الان کیسه آبم پاره بشه ...

همش باهاش حرف میزنیم من و باباش ک غیرتیش کنیم ی لگد و تکون درست حسابی بخوره کیسه ابشو پاره کنه😄😄