2777
2789
عنوان

حرکت جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 44 پست
منم خوزستانم اهوازم چیزی حس نکردم شما کدوم شهری ؟انشالله که چیزی نیست نگران نباش

دزفولم. 

وااااقعا حسش کردم. 😓😢

یهو هُرررری دلم ریخت.  

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸
الان من کمرمم درد میکنه و شکمم سفت میشه ینی درد زایمانه؟

احتمالا درد کاذبه اگه استراحت کردی ولی دردت بیشتر شد خوب نشدی درد زایمانته یه سر برو بیمارستان معاینه بشی😢

تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه😍💫

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان من کمرمم درد میکنه و شکمم سفت میشه ینی درد زایمانه؟

من دکترم گفت اگر تو ده دقیقه ۳ بار درد ۴۵ثاننیه ای شدید ک از کمر شروع بشه و ب دلت بپیچه وقت زایمانه و باید بری بیمارستان . 

دزفولم.  وااااقعا حسش کردم. 😓😢 یهو هُرررری دلم ریخت.  

اخی زلزله خیلی بده من خیلی میترسم خداروشکر اینجا نیومد😥😥😥ولی چند وقت پیش حس میکردم تخت تکون میخوره خیلی وحشتناکه درکت میکنم

خب الان ک دیگه نینیت کامله... بهتره ک دنیا بیاد  من ک از خدامه همین الان کیسه آبم پاره بشه ...

وای نه من خیلی میترسم چون لگنم هیچی باز نشده نمیتونم زایمان کنم 😥از معاینه هم متنفرم 

رفتم سایت لرزه نگاری. 

نوشته حسینیه .خوزستان. 

شهر حسینیه کجاس دقیقا ؟🤔  هرچی هس انگار به ما نزدیکه.  

۳ریشتری بوده.   من دقیق حسش کردم. گفتم اشتباه نمیکنم. 😣😓

اَه. چندشبی بود که موقع خواب یادم میاومد و تو دلم میگفتم خداروشکر دیگه زلزله نیست.  امشب این اتفاق که افتاد همش به تاثیر جذب افکار منفی  فکر میکنم. 😒 چققققد بده ادم الکی یهو فکرش بره سر موضوعات الکی و منفی.    

😞چی بود یهو زمین لرزه شد اول ماه رمضون ؟ 

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸
عه...اهوازی!! دکترت کیه؟  کدوم بیمارستان زایمان میکنی ؟ :)

اره عزیزم زیر نظر چنتا دکتر بودم تا الان اخریش ماما شوکت بود🙁امیر المومنین میخوام طبیعی بیارم ...شما چی؟؟؟؟؟؟؟

وای نه من خیلی میترسم چون لگنم هیچی باز نشده نمیتونم زایمان کنم 😥از معاینه هم متنفرم 

بالاخره دیر یا زود باید تحملش کنی ..پس هر چی زودتر بهتر ...هم زودتر نینی تو میبینی هم ازین وضعیت سنگینی راحت میشی 😉

انشاالله ک زایمانت زود پیشرفت کنه و اذیت نشی ❤