2777
2789
عنوان

حرکت جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 44 پست
اره عزیزم زیر نظر چنتا دکتر بودم تا الان اخریش ماما شوکت بود🙁امیر المومنین میخوام طبیعی بیارم ...شم ...

منم طبیعیم ... بیمارستان آریا ... خدا ب جفتمون کمک کنه راحت زایمان کنیم ..من در عین حال ک بی صبرانه منتظرم ته دلمم آشوبه و خیلی استرس دارم و میترسم !!

ای جانم

خدایا زودی منم تکوناشو تجربه کنم خداکنه

وای خدا کی میگذره پس 

این فندوقی که تودلمه معجزه حضرت محمد(ص) هست انشاالله خودش سلامتی فندوقمو تضمین کنه  انشاالله به حق ایشون همتون به خواسته های دلتون برسید😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بالاخره دیر یا زود باید تحملش کنی ..پس هر چی زودتر بهتر ...هم زودتر نینی تو میبینی هم ازین وضعیت سنگ ...

ممنون عزیزم همچنین منتظرم وقتش برسه روزای اخر دیر میگذره

تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه😍💫
ای جونممممم.  😅😍😙 جاش تنگه خب. نگران نباش.  ایشالا که چیزی نمیشه و میگیره آااااروم یه گ ...

چرا ما خبری نبود شما کدوم شهری؟

میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستید محتاجم به دعاتون دوست جونام😍اونایی رو که لایک میکنم یعنی صلواتی رو که خواستن براشون فرستادم😍
منم طبیعیم ... بیمارستان آریا ... خدا ب جفتمون کمک کنه راحت زایمان کنیم ..من در عین حال ک بی صبرانه ...

معاینه شدی تاحالا؟لگنت باز نبود؟چند هفته ای دقیقا....انشالله که به راحای زایمان کنی گلم

استارتر. تیکر بارداریمون یکیه

منم از دیروز بچم اینقد تکون میخوره که فکر میکنم شکمم میخاد پاره بشه

به هر حالتی هم که میشینم یا میخوابم فرق نداره

همش نگرانم کیسه آبم پاره بشه

دو تا پسر داشتم گفتم یک دختر هم داشته باشم. اما علیرغم تلاشها و هزینه های فراوان سومی هم پسر شد. سه تا گل پسر دارم شکر خدا. عاشقشونم عاشققققق. ولی هنوزم دلم دختر میخاد. دل شوهرم هم دختر میخاد. بخاطر مشکلی که دارم، دیگه نمیتونم بچه دار بشم. رفتم بهزیستی رفتم کمیته امداد شاید بتونم دختر یتیمی پیدا کنم و مادرش بشم ولی قسمتم نشد. کارم شده گریه و دعا. ترو خدا هرجای ایران اگر دختر بچه یتیمی میشناسین که میتونه دخترم بشه بهم معرفی کنید. بخاطرش هرکاری میکنم. 
استارتر. تیکر بارداریمون یکیه منم از دیروز بچم اینقد تکون میخوره که فکر میکنم شکمم میخاد پاره بشه ...

واقعا؟فکر کردم فق نی نی من اینطوره ...نکنه کیسه پاره بشه لگن هنوز باز نشده😣

معاینه شدی تاحالا؟لگنت باز نبود؟چند هفته ای دقیقا....انشالله که به راحای زایمان کنی گلم

من والا ب دکترم گفتم معاینه نمیکنین...؟

گفت نیازی نیست !! 

تاحالا معاینه نشدم ... 

اول هفته ۳۹ ام ...

مرسی عززیزم ❤💐❤

من والا ب دکترم گفتم معاینه نمیکنین...؟ گفت نیازی نیست !!  تاحالا معاینه نشدم ...  ا ...

منم امروز رفتم تو ۳۹ هفته دکترت کیه ؟چه عجب معاینت نکرد که ببینه لگنت خوبه واس طبیعی یانه من دکترم ۳۸ هفته معاینم کرد و تحریک هم کرد دیشب هم درد داشتم رفتم بیمارستان تحریک کرد ولی خیلی درد داشت ...نری معاینه بهتره اگه بری استرس میگیری

منم امروز رفتم تو ۳۹ هفته دکترت کیه ؟چه عجب معاینت نکرد که ببینه لگنت خوبه واس طبیعی یانه من دکترم ۳ ...

دکترم مهناز احمدیه ... 

اره برا خودمم جالب بود ک معاینه نکرد ...!

من ک تا درد خیلی شدید نگیرم نمیرم بیمارستان .. هیچ خوشم نمیاد همش ماماها بیان معاینه کنن 😖

دکترم مهناز احمدیه ...  اره برا خودمم جالب بود ک معاینه نکرد ...! من ک تا درد خیلی شدید نگ ...

افرین خوب کاری میکنی ...اون موقع که درد شدید بگیری میگن بدن سر میشه اصلا حس نمکنی درد معاینه رو...منم دیگه نمیرم ولی خیلی میترسم😢چون دوبار معاینه شدم و طاقت نیوردم اعتماد به نفس ندارم دیگه برا طبیعی

اخی عسیییسم به نظرم تکون خوردنش خیلی حس خوبی باشه ...برای ما منتظرا هم دعا کنید مامانا 

خدایا شکرت 😍😍😍اگه میشه لطفا سه تا صلوات مهمونم کنین ...ممنونم مهربوووناااااا💐 ان شاء الله خدا به انتظار همه پایان خوش ببخشه ...الهی آمین 🌷
افرین خوب کاری میکنی ...اون موقع که درد شدید بگیری میگن بدن سر میشه اصلا حس نمکنی درد معاینه رو...من ...

عزیزدلم .... نگران نباش ... توکلت بخدا باشه .... ب عشق دیدن نینیامون تحمل میکنیم 😍😍😍😍

هر چقدرم ک سخت باشه ما میتونیم 😉