maman_niniha مدیر عضویت: 1396/10/04 تعداد پست: 12060 عنوان در رفتگی کتف | مشاهده متن کامل بحث + 15458 بازدید | 37 پست سلام کتفم دررفته پریشب رفتم اتاق عمل با بی هوشی جا انداختم ولی هنوز درد میکنه کسی تا حالا بوده اینطوری شده باشه و تا چند وقت بعد خوب میشه میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕 1397/02/27 | 02:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hades9776 عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 9710 احتمال زیاد نیاز به فیزیوتراپی داره ولی به این زودی توقع نباید داشته باشه منم تا ماه ها دستم صاف نمی ... امروز نوبت دکتر داره خدا کنه مشکلی نداشته باشه ما همش میترسیم یوقت به تاندون ها آسیب نرسیده باشه چون نمیتونه بالا ببرش . تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
hades9776 عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 9710 احتمال زیاد نیاز به فیزیوتراپی داره ولی به این زودی توقع نباید داشته باشه منم تا ماه ها دستم صاف نمی ... پس یعنی زمان میبره تا دستش به حالت قبل برگرده تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
ثمینم عضویت: 1397/08/03 تعداد پست: 1803 احتمال زیاد نیاز به فیزیوتراپی داره ولی به این زودی توقع نباید داشته باشه منم تا ماه ها دستم صاف نمی ... سلام من کتف دستم در رفته خیلی نگرانمتا چند رور دستتون آتل داشت؟چند وقت درد داشتین؟در خواست دوستی دادم میشه قبول کنین سوال بپرسم
ثمینم عضویت: 1397/08/03 تعداد پست: 1803 سلام متاسفانه هنوز نمیتونه بعد از 20روز دستشو بالا بیاره و اینکه دردش میکنه سلام درد دست پدرتون بهتر شد؟فیزیو تراپی رفتن؟
ثمینم عضویت: 1397/08/03 تعداد پست: 1803 امروز نوبت دکتر داره خدا کنه مشکلی نداشته باشه ما همش میترسیم یوقت به تاندون ها آسیب نرسیده باشه چون ... رفتین دکتر، دکتر چی گفت؟
hades9776 عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 9710 رفتین دکتر، دکتر چی گفت؟ بله رفتیم فیزیوتراپی نوشت ولی بعدش خیلی درد داره دوباره میخوایم ببریم جای دیگه احساس میکنم دکتر قبلی زیاد اهمیت نداد چون اصلا نگفت عکس بگیرین و درست معاینه نکرد تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
ثمینم عضویت: 1397/08/03 تعداد پست: 1803 سلام عزیزم سوالی داشتید سلام میشه درخواست دوستیم رو قبول کنیسوال پرسیدم ج میدی
ثمینم عضویت: 1397/08/03 تعداد پست: 1803 سلام عزیزم منم کتفم در رفته العان سما بهتری؟ سلام شما دستت خوب بود تو این چندسال؟