2777
2789
عنوان

در رفتگی کتف

| مشاهده متن کامل بحث + 18373 بازدید | 38 پست
سلام خانمی من ۳ بار کتفم در رفته و باید عمل شه الان کتفتون چطوره؟ دیگه در نرفته؟میتونین کار سنگین ...

سلام گلم آره بهتره خیلی مواظبت کردم تا ششماه اگه در رفته حتما عمل کن چون مستعد در رفتن میشه و اذیت میشید بعدش خیلی مراقبت کن و حتما ورزشای مخصوصشو از دکتر یا کاردمان یا فیزیوتراپ بگیر انجام بده

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اهاا باشه شما چقد عمل کردید؟و کجا عمل کردید

من عمل نکردم عزیزم همون یبار در رفت بعدش تا شش ماه مراقبت کردم 

من عمل نکردم عزیزم همون یبار در رفت بعدش تا شش ماه مراقبت کردم 

اهااا

مال من این سومین باره که در میره

من یکسال تمااام مراقبت کردم اما در رفت

هر بار که در رفته سال بعدش دوباره در میره

سه سال پشت سر هم سالی یه بار در میره

نمیدونم چیکار کنم

باید عمل شه دیگه

اهااا مال من این سومین باره که در میره من یکسال تمااام مراقبت کردم اما در رفت هر بار که در رفته س ...

ای بابا فاصله هاشم زیاده که آره عزیزم اگه دکترت گفت عمل کن دیگه چاره ای نیس

یه سوال داشتم ازت همه میگن دوباره در میرهاین باعث وحشتم شده  تو این مدت اذیتت نکرده خدایی نکرد ...

بله دوباره درمیره بعد دوسه سال و اگر دربره و پیش متخصص جا نندازی رگش کشیده میشه و باید بری جراحی 

اهااا مال من این سومین باره که در میره من یکسال تمااام مراقبت کردم اما در رفت هر بار که در رفته س ...

سلام عزیزم

شما بهتر شدی؟

آخه چجوری کتفت سه بار پشت سر هم در رفت؟ مگه کار سنگین میکردین یا ورزش سنگین انجام میدادین؟

وزن شروع۷۷ کیلو ،ماه اول ۷۵ کیلو ، ماه دوم ۷۳/۶۲۰، ماه سوم ۷۲/۷۷۰ ، ماه چهارم ۷۰/۷۰۰در حال حاضر هدف اول۶۸ ، هدف بعدی ۶۵ ،هدف آخر ۶۰😍

دررفتگی کتف خیلی درد داره، طبیعی که هنوز اذیت باشی. چند هفته طول می‌کشه تا آروم بشه، باید استراحت کنی و سنگینش نکنی. اگه شل شده یا زیاد درمیره، شاید مشکل رباط داشته باشه. بهتره بری پیش دکتر حسین ادهمی، تو این کار خیلی وارده.

الان دو روز گذشته از جا انداختن و من همچنان درد دارم احساس میکنم درست جا نیوفتاده

سلام پدرمنم دستش از کتف در رفت جا انداختن الان یک هفته گذشته نمیتونه دستشو بالا بیاره .شما چیکار کردی که خوب شد

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
سلام پدرمنم دستش از کتف در رفت جا انداختن الان یک هفته گذشته نمیتونه دستشو بالا بیاره .شما چیکار کرد ...

زمان میخواد تقریبا سه هفته طول میکشه تا دردش کم بشه

زمان میخواد تقریبا سه هفته طول میکشه تا دردش کم بشه

سلام متاسفانه هنوز نمیتونه بعد از 20روز دستشو بالا بیاره و اینکه دردش می‌کنه 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
سلام متاسفانه هنوز نمیتونه بعد از 20روز دستشو بالا بیاره و اینکه دردش می‌کنه

احتمال زیاد نیاز به فیزیوتراپی داره ولی به این زودی توقع نباید داشته باشه منم تا ماه ها دستم صاف نمیومد بالا الانم یوگا میرم اون دستم که در رفته مفصلش تا یه جایی همراهی میکنه