2777
2789
عنوان

در رفتگی کتف

15288 بازدید | 37 پست

سلام کتفم دررفته پریشب رفتم اتاق عمل با بی هوشی جا انداختم ولی هنوز درد میکنه کسی تا حالا بوده اینطوری شده باشه و تا چند وقت بعد خوب میشه

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        

من نداشتم اما شنیدم خیلی سخته 

و زمان میبره تا درست بشه 

او را نه تنها دوست داشتم                                                      بلکه همه ذرات تنم                                                                او را میخاست  
من نداشتم اما شنیدم خیلی سخته  و زمان میبره تا درست بشه

الان دو روز گذشته از جا انداختن و من همچنان درد دارم احساس میکنم درست جا نیوفتاده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه جا افتاده آما خوب سخته 

او را نه تنها دوست داشتم                                                      بلکه همه ذرات تنم                                                                او را میخاست  
سلام عزیزم منم کتفم در رفته العان سما بهتری؟

بله عزیزم این مال دوسال پیشه سه هفته دردش طول کشید بعدش هم ورزشای خاصی لازم داره  میتونی تو گوگل سرچ کنی یا بری فیزیو تراپی انشالله بهتر میشی

یه سوال داشتم ازت همه میگن دوباره در میرهاین باعث وحشتم شده  تو این مدت اذیتت نکرده خدایی نکرد ...

نه تا شش ماه مراقبت کن دیگه در نمیره و مستعد در رفتن نشه مال من خوبه

ببخشید تو رو خدا همش سوال میپرسم دامنه حرکتی دستت کامل شده من مربی شنا هستم و نگران این موضوع

آره عزیزم نگران نباش کامل خوب میشه ولی اصلا بهش فشار نیار چون مستعد در رفتن بشه مکافات داری باید بری پلاتین بذاری

الهی فدات بشم چقدر بهم روحیه دادی امروز ایشالله هر چی از خدا میخوای بهت بده خیلی حالم و خوب کردی

ممنون تو هم دعا کن مشکل مفصلیم خطرناک نباشه امروز ام آر آی دادم نگرانم انشالله زودتر حالت بهتر بشه برگردی به کارت