2777
2789

اعتقاد دارم

نتیجه گرفتم قبلا ها

تو موضوعات درسی،کاهش وزن، روابطم

کراش اینا جذب نکردم منظگرم بهتر شدن روابطم با اطرافیانه

( قانون جذب خشک و خالی کار نمیکنه من برای همشون تلاش کردم اما با قانون جذب تلاشم 3x نتیجه میداد)

من ساب هم گوش میدادم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برمیگرده به قدرت ذهن. به ذهن هرچی دیکته کنی سعی در برآوردنش میکنه. اگه به مسایل منفی فکر کنی مغزت اون رو فراهم میکنه اگه به مثبت فکر کنی مثبت رو برات خلق میکنه

مغز طراحی شده تا تو رو به خواستت برسونه و همین کار رو میکنه.

یه ماهیگیر رو تصور کن که تور میندازه تا ماهی بگیره ولی نمیدونه چه ماهی گیرش میاد

ولی مغز برعکسه وقتی تور رو پرتاب میکنه دقیقا میتونه چی میخواد و همون ماهی رو صید میکنه

تو بخواهی می شود🌱.. اگه سوالی در مورد زبان انگلیسی داشته باشید میتونم کمکتون کنم

چطور نتیجه گرفتی یکم بیشتر بگو

عام مثلا کاهش وزنمو میگم ملموس تره

من خب رژیم ک میگرفتم همیشه ینی از قبل از استفاده از قانون جذب هم رژیم داشتم

و خب وزنم کم کردم اما نه اونقدر ک میخواستم خیلی سرعتم کند بود

بعد تصمیم گرفتم ساب گوش کنم و از قانون جذب استفاده کنم

( خودم فکر میکنم بیشتر تاثیر ساب بود)

بعد اون با اینکه حتی تو غذا خوردن ب خودم سخت نمیگرفتم اونقدرا

از 63 به 54 رسیدم

قدم هم 166،167ایناست

و هیکلم خیلی بهتر شده بود و این کاهش وزنم حدودا سه ماه اینا طول کشید اونقدرم یهویی نبود ولی برا منی ک وزنم ثابت بود خیلی بود

ینی حتی اطرافیانم پشماشون میریخت میگفتن اسم رژیمتو بگو چیع

میگفتم رژیم خاصی نیست فقط غذامو کم کردم

پس چطور

قانون جذب مثل مغناطیس نیست که آرزوها رو مستقیم بیاره سر راهت، بیشتر کمک میکنه ذهنت و رفتار و احساساتت رو طوری تنظیم کنی که فرصتها و آدمها به سمتت بیان.

گرخانه همین است همه خانه خرابیم