2777
2789
عنوان

وزن گیری جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 3665 بازدید | 35 پست
ماه آخر اوج وزن گیری هست بستنی واسه دیابت خوب نیست بهتر آجیل خام بخوری

من دیابت ندارم. بازم نباید بخورم؟ 

خیلی دلم میخواست الان کانادا پیش خونوادم باشم.....ولی حیف اونام اینجان😆😆😆

لوبیا چشم بلبلی و لوبیا چیتی بخور عالیه

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دیابت بارداری دکتر تغذیا بهم ریژیم داد شکر سفید و قهویی حذف به جای سه وعده شش وعده عدسی لوبیا سوپ جو شامی دوتا سالاد الویا 5 قاشق سبزی ماست تو غذا ها هست هر میان وعده یک و نیم واحد میوه 2/5 لیوات شیر هفته ایی یه لیوان اجیل عدس پلو  مرغ و ماهی یتیمچه بادمجان  نان جو بخور برا دیابت خیلی خوبه ناهار شیش تا قاشق برنج بخور 

مردني كه اتفاقي باشه بخشي از طبيعيته من ميخوام انتخابي برات بميرم 😍😍😍😂
مم قند ناشتام نرماله اما بعد غذا اگه بخام بخورم که سیر بشم قشنگ به 200هم میرسه

اهان خداروشکر چیزی نمونده تا زایمانت ولی مغزیجات بخور روزی یه تخم مرغ اب پز بخور کاهو با روغن زیتون اش سوپ قلم با جو اینا قندم بالا نمیبره حلیم بدون شکر تو خونه بپز من امروز با کله پاچه درست کردم 

ببخشید من شما رو با استارتر اشتباه گرفتم  اگه قند خونت نرمال هست بستنی می تونی بخوری

مرسی عزیزم. فرنی هم کار بستنی رو میکنه؟

خیلی دلم میخواست الان کانادا پیش خونوادم باشم.....ولی حیف اونام اینجان😆😆😆
مرسی عزیزم. فرنی هم کار بستنی رو میکنه؟

بستنی چون شیرین هست وزن رو می بده بالا

می تونی تو فرنی از پود پسته و بادام استفاده کنی مقوی تر هم میشه

آدم خانه اش یک جاست،دلش هزار جای دیگر............