2777
2789
عنوان

وزن گیری جنین

3635 بازدید | 35 پست

بچه ها من بخاطر دیابت یه مدته نون و برنجمو خیلیییی کم کردم خیلی کم میخام بینم نون و برنج تو وزن گیری جنین تاثیر داره؟ اخه با این روال وزن ک اضاف نمیکنم انگار دارم لاغر میشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نون و برنج بیشتر بخاطر قندشون که تو رژیمت کم شده و خوردنش بیشتر خودتو چاق میکنه تا جنین.مواد پروتئین دار به وزن بچه کمک میکنه.البته بیشترش ژنتیکه.

لبنیات و میوه و ماهی و ...بخور و قرص ویتامین حللللله 

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
بهتره تحت نظر پزشک رژیم بگیری گوشت قرمز و آجیل هم واسه وزن گیری جنین خوبه

از ماه چندم باید چیزایی بخوریم ک جنین وزن بگیره؟ من الان ماه هشتمم میگن بادوم هندی و بستنی بچه رو تپل میکنه از الان بخورم یا ماه نهم؟

خیلی دلم میخواست الان کانادا پیش خونوادم باشم.....ولی حیف اونام اینجان😆😆😆
از ماه چندم باید چیزایی بخوریم ک جنین وزن بگیره؟ من الان ماه هشتمم میگن بادوم هندی و بستنی بچه رو تپ ...

ماه آخر اوج وزن گیری هست

بستنی واسه دیابت خوب نیست

بهتر آجیل خام بخوری

آدم خانه اش یک جاست،دلش هزار جای دیگر............ 
ی سوال دیگه شما هر روز مولتی ویتامین میخورین یا ی روز در میون؟ 

من سه ماه اول پنج کیلو کم کردم.مولتی نوشت هفته ای دو تا اما اشتهامم بعد اون عالیی شد.ماه پنج که رفتم گفت زیاد اضافه کردی!سیب زمینیو برنجو کم کن.اما من اشتهام خیلی زیاده

اگه دلتون خواست بخاطر سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنید مهربونا.حاجتروا شید انشاالله