2777
2789
عنوان

دانشجو ها

461 بازدید | 41 پست

سلام بچه ها شمام اون خبرو شنیدین که میگن گفتن باید شرایط مهیا شه کلاسا بعد امتحانا مجازی شه؟واقعیه؟

از یه طرفم یه تعداد کمی از بچه هام دیدم رفتن کارزار امضا میکنن مجازی نشه🥲

خدا کنه مجازی شه واقعا نمیخوام واسه دو هفته برگردم یه شهر دیگه خوابگاه

به نظر شما مجازی میشه یا حضوری؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا مجازی بشه

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

به احتمال زیاد مجازی میشه چون همین الان خبر اومد که مذاکره انجام نشده و ایران و آمریکا ج و انتخاب کردن

حالت چقدر خوب میشود … یکی پیدا شود ، جنسش خالص باشد ؛ بگوید هستم … از آن بودنهایی که ، هیچ وقت تمام نمی شود …!😍

عزیزم اون شرایط رو که گفتن برای مجازی شدن قراره مهیا کنن گفتن این کار رو میکنیم اگه شرایط بحرانی شد ...

نمیدونم والا اخه خیلی جدیش گرفتن همه اون موقع میگفتن احتمال زیاد مجازیه

اگه جنگ بشه ک نتاباز ب مشکل میخوره چجوری کلاسا مجازی میشه

سایت مخصوص دانشگاه هست به احتمال زیاد ملی بشه که اون سایت بالا بیاد

حالت چقدر خوب میشود … یکی پیدا شود ، جنسش خالص باشد ؛ بگوید هستم … از آن بودنهایی که ، هیچ وقت تمام نمی شود …!😍

اگه جنگ بشه ک نتاباز ب مشکل میخوره چجوری کلاسا مجازی میشه

نمیدونم والا اگه جنگ بشه مطمئنم خانوادم نمیزارن یه قدم از خونه دور شم چه برسه برم شهر دیگه خوابگاه نگران میشن اگه جنگ بشه فک کنم مجازی باشه تو اپ های داخلی