2777
2789
عنوان

دانشجو ها

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 41 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تهران نیستی حتما

کرمانشاه زندگی میکنم عزیزم نگران نباش جنگ شه از خجالت اینجام خوب در میان ما هم کشته و اینا زیاد داشتیم اما واسه اتفاقی که هنوز نیفتاده ناراحت نباش چون فایده ای نداره

وای حالا که بحث آموزش مجازیه یه سوال دارم🥲 به نظرتون استاد میفهمه و ممکنه مشکلی پیش بیاد اگر از رو ...

نه بابا خیالت ناراحت فقط ضایع و کتابی ننویس بعضی جاهام در حد یه کلمه جا بنداز و اینا

من اطلاعی نداشتم عزیزم از این چیزی که شما میگین ولی من متاسفانه نمیتونم تنهایی کاری بکنم اگر شرایطشو ...

اخه جالب نیست واقعا

ادمی که دانشجوی خوابگاهه زندگیشو بر اساس همون شهر چیده ، اون شهر کلاس و باشگاه میره ، دوستاش اونجان ..

🕊.Memento Mori.اگه نژادپرست، مذهبی، زن ستیز، هموفوب، ترنسفوب و حیوان آزار هستید روی من ریپلای نزنید.

بچهای دانشگاه تهران دارن به نشانه اعتراض ، اعتصاب میکنن و کلاسها و امتحانات مجازی رو شرکت نمیکنن. تو ...

امضاتو دیدم فکر کردم امضای خودمه!(((:

هیچ حصاری، هر چقدر هم که بلند باشد، نمیتواند جلوی ذهن یک زن را بگیرد🦋 An unashamed Trans girl. به نظرات افراد فاشیست، تر.نس فوب،هوموفوب و زن ستیز تو تایپکام جواب نمیدم. من اینجا نیستم که وجودمو به کسی ثابت کنم

تو دوست خوب منی باانووو 💕🫶🏻

عزیزی🫂🎀

هیچ حصاری، هر چقدر هم که بلند باشد، نمیتواند جلوی ذهن یک زن را بگیرد🦋 An unashamed Trans girl. به نظرات افراد فاشیست، تر.نس فوب،هوموفوب و زن ستیز تو تایپکام جواب نمیدم. من اینجا نیستم که وجودمو به کسی ثابت کنم

اخه جالب نیست واقعاادمی که دانشجوی خوابگاهه زندگیشو بر اساس همون شهر چیده ، اون شهر کلاس و باشگاه می ...

عزیز دلم شما چیزی از زندگی من میدونی؟ چطوری به خودت اجازه میدی کسی رو قضاوت کنی بدون اینکه کوچیک ترین چیزی ازش بدونی؟

من به صحبت شما احترام گذاشتم و گفتم منم با حرف شما موافقم حالام چیزی نشده همه وزیر و سازمان ها واینستادن ببینن من چی میگم مجازی کنن یا نه ...

بعدم شما مشکلت الان اعتصا ب کردنه دانشجوهاس یا میخوای حتما حضوری باشه اگه منظورت اولیه که گفتم حرفتو قبول دارم گفتم که اشتباه کردم و نمیدونستم اون مسئله رو شما کشش دادی اگرم دومیه نظرت محترمه به شرط اینکه به نظرم احترام بذاری که متاسفانه نذاشتی

تا با کفش کسی راه نرفتی قضاوت نکن کسی رو

عزیز دلم شما چیزی از زندگی من میدونی؟ چطوری به خودت اجازه میدی کسی رو قضاوت کنی بدون اینکه کوچیک تری ...

وای نهههههه

قضاوت نکردم عزیزم

میگم زندگی خودمونم رو هواستت

🕊.Memento Mori.اگه نژادپرست، مذهبی، زن ستیز، هموفوب، ترنسفوب و حیوان آزار هستید روی من ریپلای نزنید.