2777
2789
عنوان

دانشجو ها

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 41 پست
به احتمال زیاد مجازی میشه چون همین الان خبر اومد که مذاکره انجام نشده و ایران و آمریکا ج و انتخاب کر ...

جدی؟

‏جایی دورتر از خودم ایستاده‌ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بی‌رحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچهای دانشگاه تهران دارن به نشانه اعتراض ، اعتصاب میکنن و کلاسها و امتحانات مجازی رو شرکت نمیکنن. تو میگی خدا کنه مجازی بشه؟

🕊.Memento Mori.اگه نژادپرست، مذهبی، زن ستیز، هموفوب، ترنسفوب و حیوان آزار هستید روی من ریپلای نزنید.

وای حالا که بحث آموزش مجازیه یه سوال دارم🥲 به نظرتون استاد میفهمه و ممکنه مشکلی پیش بیاد اگر از رو کتاب تقلب کنیم برای امتحانای مجازی ؟ جمله بندی رو عوض کردم ولی استرس دارم صفر بدن چون تقلبه😭

اگه جنگ بشه ک نتاباز ب مشکل میخوره چجوری کلاسا مجازی میشه

اره گوگل میت باز نمیشه بعد کجا میخوان درس بدن:/

‏جایی دورتر از خودم ایستاده‌ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بی‌رحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤
روح از تنم خارج شد از ترس.نبضم رفت رو هزار.یا قران

عزیزم آروم باش🥲💔

بچهای دانشگاه تهران دارن به نشانه اعتراض ، اعتصاب میکنن و کلاسها و امتحانات مجازی رو شرکت نمیکنن. تو ...

من اطلاعی نداشتم عزیزم از این چیزی که شما میگین ولی من متاسفانه نمیتونم تنهایی کاری بکنم اگر شرایطشو داشتم خیالت راحت منم کم نمیزاشتم

چطوری اخه؟دارم از ترس سکته میکنم

هنوز که اتفاقی نیفتاده از چی میترسی آخه دختر