2777
2789
عنوان

حال بد بعد از جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 698 بازدید | 86 پست
دارم

خب خدا شکر ،پس حواست جمع کن آبجی اینا تجربه هستن آسون بدست نمیان درس بگیر عاقلانه پیش برو ،بهترین ها نصیبت

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخلاق ربطی به سن نداره. به اصالت خانوادگی و فرهنگ و شعور ربط داره. پیرمردِ بی فرهنگ ندیدی؟

از همه بدتر این که مادرش میگفت هرچی بچه م بگه همونه

و تنها کسی که تو خونشون از همه بهتر بود ولی هیچ کس بهش محل نمیداد و آدم حسابش نمیکرد باباشون بود

خیلی ممنون از حرفاتون داشتم به خودکشی فکر میکردم

تعداد ازدواج ها کلا مهم نیستن مهم آرامش ها هست

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       
دورتون بگردم که باهام حرف زدی داشتم به خودکشی فکر میکردم

خودتو به خاطر یه آدم بی اصالت دوزاری ناراحت نکن. طلا ملایی چیزی بهت داده پرت کن توی صورتش و برو دنبال پیشرفت و زندگی شخصیت.

و اجازه نده دور و بری هایی که خودشون زندگی درست و حسابی ندارن و بدبختن درباره شما نظر بدن. هروقت چیزی گفتن اونجا رو ترک کن و برو تو اتاقت.

باور کن بابای من باشه این حرکت رو از کسی ببینه بلده چجوری باهاش برخورد کنه و بنشونتش سر جاش. اطرافیان شما خودشون زندگی خوبی نداشتن و کیس مناسبی برای اینکه حرفاشون رو گوش بدی نیستن. پدر شما با کمال احترام اینقد بدبختی کشیده که پول براش شده معیار اصلی. و بهت میگه با یه آدم بی اصل و نسب زندگی کنی.

به نظرتون برای آدم بعدی درست میشه یا نه،؟

الانم درگیر شغل و کار درامدی بشو خودت مشغول کار درامد ،شد شد نشد فدای سرت مهم خودتی واحوال خوبت

خودتو به خاطر یه آدم بی اصالت دوزاری ناراحت نکن. طلا ملایی چیزی بهت داده پرت کن توی صورتش و برو دنبا ...

دقیقا زدی تو خال همینه

خودش هم جز پول اخلاق ندارع هر روز با مامانم دعوا دارن

منم قربانی شدم

البته که اول این پسر اینجوری نبود

رفته رفته توهین هاش شروع شد و من زیر دستش بودم 😔

از همه بدتر این که مادرش میگفت هرچی بچه م بگه همونه و تنها کسی که تو خونشون از همه بهتر بود ولی هیچ ...

اگه خونواده اصیل داشت، نمی تونست همچین حرفایی بزنه. حتی ده سال بیست سال بعد از شروع زندگی تون چه برسه تو دوران نامزدی.

نامزدی برا چیه پس ؟ برا شناخته دیگه

شمام شناختی ، بی شخصیت بود تمومش کردی

مردی که اولویت اولش زنش نباشه به بقیه اجازه میده به خانومش بی احترامی کنن

برو نماز شکر بخون تموم شد رفت

موهاتو سفید میکرد

بعد عقد و عروسی جدایی صدهزار بار سخت تره

به پدرت هم بگو من بخاطر اینکه به شما بی احترامی نشه از نامزدم جدا شدم این جوابمه؟

دقیقا زدی تو خال همینه خودش هم جز پول اخلاق ندارع هر روز با مامانم دعوا دارن منم قربانی شدمالبته که ...

درکت میکنم. واقعا خدا کمکت کرده که تونستی بدون عقد از این عتیقه جدا شی.

دیگه به اون عتیقه فکر نکن. سعی کن زندگی شخصیت رو با تلاش خودت بسازی ، بری سر کار و کم کم مستقل بشی. و دوستای باشخصیت و اصیل پیدا کنی.

همون بهتر که جدا شدی اون باید ور دل مامانش باشه زن میخاد چیکار وقتی اولویت مامانش .این حال خرابی میگذره تموم میشه و ب خوشحالی تبدیل میشه .آدم مناسب میاد تو زندگیت که نازتو بکشه پس غصه نخور اصلا

خداوندا ب برآورده شدن آرزوهایم یقین دارم زیرا تو خداوند آرزوهای محالی 🦋🙏🏻💫 دوستان قشنگم من تو روبیکا آنلاین شاپ لوازم آرایشی و بهداشتی عالی دارم که مطمعنم هر خانمی نیاز داره .میتونی عضو شی و ببینی و اگه دوست داشتی خرید کنی 🌹 با اطمینان کافی 😍💖