2777
2789
عنوان

بچه ها امشب

111 بازدید | 4 پست

امشب مادر شوهرم خونه خودشون دعواتمون کرد و تا الان که الان کار کردم همه کار کردم و بعد مهمونی که تموم شد یه پلاک طلا برای اینکه اولین بار میرم خونشون بهم داد و و دو تا پسر عمو نامزدم میشن پسر خاله مامانم که یکیشون شوهر خالمه اون یکی پسر عموش زنش برگشت گفت چه کاری الان طلا بدین دیشب هم که نامزدی بود دادین نامزدم گل خانوممه و باید سر تا پاشو طلا گرفت یهو همینجوری گف بابا اولشه شما هم سردین داغین نمیدونین دنیا چی ب چیه از اون موقع آنقدر ناراحتم نامزدم هر چقدر زنگ میزنه جواب نمیدم 🫠💔

همه چی درست میشه میدونم تو میتونی فنوق 😌🫀🩵

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب ب هر حال چون آخرش ممکنه هیجان رابطه کم بشه و مفهوم و عادت بیشتر بشه دلیل نیست اول رابطه اسمل باشیم و ذوق نکنیم یا هدیه ندیم

و عقده و کینه درست کنیم ک

این حرفو همه میگن،معمولا هم همه حسودا میگن کاش بفهمن خفه شن یا بشه بگیم خفه شو خودت همه کاراتو کردی الان واسه ما میرزا شدی

کاش گذشته رها مون میکرد...،فضای نینی سایت ب جز مقدار اندکی واقعا سمیه،سمی تر از اون منم ک اینو میدونم ولی هییییی میام اینجا،سمی تر تر از اون اینه ک این فضای سمی واقعیه و جامعه واقعی سرزمین ماس🥴و نکته دیگه برای سمی بودن ادما و فضا اینکه از این ب بعد هزار بار قراره این امضا ریپلای بخوره و بابتش سو استفاده و توهین پیش بیاد🥴