2777
2789
عنوان

بچه ها امشب

123 بازدید | 4 پست

امشب مادر شوهرم خونه خودشون دعواتمون کرد و تا الان که الان کار کردم همه کار کردم و بعد مهمونی که تموم شد یه پلاک طلا برای اینکه اولین بار میرم خونشون بهم داد و و دو تا پسر عمو نامزدم میشن پسر خاله مامانم که یکیشون شوهر خالمه اون یکی پسر عموش زنش برگشت گفت چه کاری الان طلا بدین دیشب هم که نامزدی بود دادین نامزدم گل خانوممه و باید سر تا پاشو طلا گرفت یهو همینجوری گف بابا اولشه شما هم سردین داغین نمیدونین دنیا چی ب چیه از اون موقع آنقدر ناراحتم نامزدم هر چقدر زنگ میزنه جواب نمیدم 🫠💔

همه چی درست میشه میدونم تو میتونی فنوق 😌🫀🩵

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

خب ب هر حال چون آخرش ممکنه هیجان رابطه کم بشه و مفهوم و عادت بیشتر بشه دلیل نیست اول رابطه اسمل باشیم و ذوق نکنیم یا هدیه ندیم

و عقده و کینه درست کنیم ک

این حرفو همه میگن،معمولا هم همه حسودا میگن کاش بفهمن خفه شن یا بشه بگیم خفه شو خودت همه کاراتو کردی الان واسه ما میرزا شدی

زیر سی سال تو تاپیکهای من شرکت نکنه و نظر نده لطفا ممنونم❤️تحت هیچ شرایطیییی وگرنه کارما داره حالا خود دانید🤗❤️مردای غیر منطقی و مزه پرون هم همینطور سپاس🙏خدای خوبم اون عزیزم را ب من بده و بعد شجاعت خواستن و ایستادن درکنارش ،در کنار هم برای خودمون❤️ازت ممنونم💕لهو و لعب حرامه ،لهو و لعب ب هر کار مفیدی ک وقت را بکشه و از زندگی سالم دورت کنه گفته میشه پس انقد تو سایت نچرخ و هی زر زر کن و عمر گران را ک فقط یکبار بهت داده شده اینجا هدر بده ،باشه ؟این قسمت خطاب ب خودم بود برای کنترل خودم ولی شاید برای شما هم مفید باشه