2777
2789
عنوان

حال بد بعد از جدایی

727 بازدید | 89 پست

افسرده ام از حرفایی که شنیدم

از این که یه کار اشتباه که تو خونه میکنم بابام ربطش میده به این قضیه و میگه از دعای من بوده

میگه تقصیر تو بود که حرصمو دراره

میگه بانکی بود خونه داشت ماشین عرضه نداشتی

از طرفی یادم نمیره که پسره منو برد بیرون کلی بهم بی احترامی کرد

به مامانم گفت ببین خانوم من از اونایی نیستم که اختیار رو بدم دست زن اولویت اول زندگیمم مامان و خواهرمه

اینا رو اول نمیگفتا

وقتی خودش رفت نشست پیش مادرش اینا درد و دل یکی یکی این حرفا رو شروع کرد به من گفتن

من وقتی رفتیم وسایل رو پس دادن

اومدن دنبالمون ولی نه با عذرخواهی با طلب کاری که شما اشتباه کردید نه ما

و تموم شد 😭

به نظرتون تو دوران نامزدی حق داشته به من اینا رو بگه؟😭

مگه جدا نشدین؟

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخایته دم حجله گربه رو بکشه

خوب زدی در باسنش اونا جلو شما خودشونه حق به جانب مییگرن

وگرنه پسره میفهمه چه عنی خورده واسه بعدی نشون نمیده تا دختر بدبخت بره زیر ی سقف برو سجده شکر بجا بیار ایناهم هنو اولشه بعدش فراموش میکنین

بلع

مهربخشیدی جدا شدین؟

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       

عزیزم خوشحال باش از این عتیقه های بی فرهنگ جدا شدی. به این فکر کن چقدر زنها میخوان جدا بشن ولی شوهرای تهوع آورشون رو تحمل میکنن و خدارو شکر کن که تونستی جدا بشی.

به باباتم اصلا محل نذار و باهاش حرف نزن. هرچی گفت بگو شما درست میگی. سکوت مطلق باش.

یه روزی پدرت پیر میشه و درموندگی شو می بینه. روزی که نفرت از خودشو تو دل بقیه کاشته.

شما فقط سکوت کن و به افکار و حرفای آدمای بی شخصیت اهمیت نده

بعد زن گرفتن یادشون میوفته ننه بابا دارن

تازه به من نگفته به مامانم گفته که تاج سرمه

مامانمم گفته آفرین که تاج سرته ماهم که چیزی نگفتیم

اصن من روم نمیشه به مادر نامزدم اینجوری بگم😭😭

هر کسی ی جایگاهی داره خوب همه ننه باباو خواهر برادرشونو دوس دارن ولی هر کس تو جایگاه خودش اگه از اینا بود ک تورو جلو اونا کوچیک میکرد خوب کردی تموم کردی رقتار خواهر مادرش چطوری بود