2777
2789

اولین بچم بود همه سونو هارو رفتم گفتن سالمه دیگ مونده بود به آنومالی یه هفته گذشت از تایم آنومالی من وقت گرفتم که برم دیگ رفتمو یهو دکتر پرسید ازدواجتون فامیلیه گفتم نه تهش گفت همین الان حتما برو پیش دکترت رفتم و دکتر گفت بچت هیدروسفالی و اسپانیا پیفیدا داره چون یه هفته گذشته بود همه میگفتن تو بدن بچه روح هست سقت نمیکنیم حالا بزورو بدبختی نامه گرفتیم سقط شد خیلی درد ناک بود برام خیلیییی بعد درد ناک ترین اینه که رفتم پیش متخصص که بگم از الان چیکار کنم بچم اینجوری نشه دبگ میگن راهیی نیست چون من مامانمم ابن مشکلو داشته تو یکی از بچه هاش و مرده بچش و مامان بزرگمم داشته اینو ینی من ژنشو دارم گفت احتمال هست بچه بعدیت اینجوری شه احتمالم هست نشه من فک مبکردم چون قبل باردلری فولید اسید نخوردم اینطوری شده و بعد باردلری تا ۹ هفتگی خوردم فک میکردم اگرم ژنشو داشته باشم خوب شدنیه ولی نه دکتر کلا ناامبدم کرد گفت چ قرص بخوری چ نخوری جلوشو نمیگره الان فقط توکم خداست و امام رضا سپردم ب خودشون🥲💔

یا امام رضا مارو یادت نره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناراحتم برات
ولی وقتی سپردیش دست امام رضا خیالت راحت باشه
دست رد به سینت نمیزنه
ی زیارت تونستی برو عزیزم
منو هم دعا کن

ولی پشت هر کاربری ی قلبِ مهربونه که میتپه ❤مراقب حرفامون باشیم

الان بارداری؟

آزمایش سلفری بده این سری

اگه باردار نیستی حتما آی وی اف کن که از نظر ژنتیکی تخمک و اسپرم رو بررسی کنن و رویان سالم براتون بزارن که اینهمه هم اذیت نشی

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱

چندتا دکتر دیگه برو

ولی عزیزدل من تو این وضعیت کشور و اقتصاد بچه برای چی؟

میتونی تا ۳۰ سال بعدش رو ساپورت کنی

بچه کلاس میخواد تحصیل میخواد مشاوره میخواد

بهترین مدارس رو میخواد

لباس میخواد ووو

حتی اگر اینا باشه باز هم میتونی براش هوای سالم بخری؟ فکر چطور

مامان یک سگ

مامانت همونجوری که بچه معلول داشته بچه سالم هم داشته مگه نه خب این طرف قضیه رو هم نگاه کن ناامید نباش استرس هم نداشته باش

بازم خداروشکر زودمتوجه شدی

دوباره تلاشتو کن آزمایش هام دقیق انجام بده

عزیزم ناراحت نباش انشالا خدا بچه سالم و سلامت میده بهت.تو ایسنتا یکی بود بچش اینجوری نامرد به دنیا آ ...

چیکار کنم من دارم دق میکنم به شوهرمم نگفتم دکتر اینجوری گفته😔😔

یا امام رضا مارو یادت نره