2777
2789
عنوان

كتلتي ها

159 بازدید | 9 پست

خانوما شما چجوري كتلت ميپزين؟ خوب درمياد؟

من سيب زميني رو رنده ميكنم اگه سيب زمينيو محكم به رنده فشاربديد درشت درمياد و تو بافت كتلت مشخصه پس با ملايمت فشاربدين تا رنده هاش ريزبشه و بافت كتلت يك نواخت شه وپيازم رنده ميكنم و حدود 50 گرم نون خشك رو با يه قاشق غذاخوري تخم گشنيز و يك قاشق غذاخوري زيره سبز رو باهم اسياب ميكنم و پودره به دست اومده رو به مواد اضاف ميكنم(ميشه به جاي اين پودر از ارد نخودچي ام استفاده كنيديااينكه نصفيشو با ارد جايگزين كنيد وبعد نمك ادويه فلفل قرمز و يه تخم مرغ به مواد ميزنيم و بعدگوشت رو اضاف ميكنم وخوب باهم مخلوطش ميكنم وبخاطراينكه ابش بره ميريزمش رو سبد تا ابش كاملا بره!

و يه روس راحت واسه زدن شامي يا كتلت اينه كه از دربه قوطي پلاستيكي استفاده كنيد..تو دربه قوطي يه پاكته فريزر پهن ميكنم و كتلتامو كه ضخامتش زيادنيست وكمتر از يك سانت قالب ميزنم و وسطشو با انگشت سوراخ ميكنم تا مغزپخت بشه و با حرارت كم ميزارم سرخ بشه. واقعاعالي ميشه

حالاشماهم بگيدچطوركتلت ميپزين

👈آدما رو از رو ظاهر قضاوت نكن👉 نصفِ اينايي كه خدا رو قبول دارن، خدا قبولشون نداره🚫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قالب کتلت بخر این چکاریه لقمه رو دور سرت میپیچونی

اره اصلا من قالب كتلت ندارم ولي ايرادش چيه اينكارو انجام بدم و به كسايي كه از قالب كتلت استفاده نميكنن بگم

👈آدما رو از رو ظاهر قضاوت نكن👉 نصفِ اينايي كه خدا رو قبول دارن، خدا قبولشون نداره🚫

چه اعصابی داری مامانم با دست همه رو یه اندازه در میاره

تیکر بارداری نیست روز بهم رسیدنمونه 6ساله میشیم  عشق❤ از اونجایی شروع شدکه حالم به هیچ چیز خوش نشد اِلا دوست داشتنت💋
قالب كتلتم دارم ولي ايرادش چيه اينكارو انجام بدم و به كسايي كه از قالب كتلت استفاده نميكنن بگم. حتما ...

چقد شما بی ادبید

تیکر بارداری نیست روز بهم رسیدنمونه 6ساله میشیم  عشق❤ از اونجایی شروع شدکه حالم به هیچ چیز خوش نشد اِلا دوست داشتنت💋
ماشاااالله ادب 🙄

من بی ادبم!

من نظر فقط دادم بدون اینکه بی احترامی کنم اومده میگه لال 

میگه خود نشون میدی 

معلوم نی ماله کجاس ک غالب کتلت رو خود نسون دادن میدونه بیچاره

ما بطری نوشابه چرا کم داریم...😁