2777
2789
عنوان

كتلتي ها

159 بازدید | 9 پست

خانوما شما چجوري كتلت ميپزين؟ خوب درمياد؟

من سيب زميني رو رنده ميكنم اگه سيب زمينيو محكم به رنده فشاربديد درشت درمياد و تو بافت كتلت مشخصه پس با ملايمت فشاربدين تا رنده هاش ريزبشه و بافت كتلت يك نواخت شه وپيازم رنده ميكنم و حدود 50 گرم نون خشك رو با يه قاشق غذاخوري تخم گشنيز و يك قاشق غذاخوري زيره سبز رو باهم اسياب ميكنم و پودره به دست اومده رو به مواد اضاف ميكنم(ميشه به جاي اين پودر از ارد نخودچي ام استفاده كنيديااينكه نصفيشو با ارد جايگزين كنيد وبعد نمك ادويه فلفل قرمز و يه تخم مرغ به مواد ميزنيم و بعدگوشت رو اضاف ميكنم وخوب باهم مخلوطش ميكنم وبخاطراينكه ابش بره ميريزمش رو سبد تا ابش كاملا بره!

و يه روس راحت واسه زدن شامي يا كتلت اينه كه از دربه قوطي پلاستيكي استفاده كنيد..تو دربه قوطي يه پاكته فريزر پهن ميكنم و كتلتامو كه ضخامتش زيادنيست وكمتر از يك سانت قالب ميزنم و وسطشو با انگشت سوراخ ميكنم تا مغزپخت بشه و با حرارت كم ميزارم سرخ بشه. واقعاعالي ميشه

حالاشماهم بگيدچطوركتلت ميپزين

👈آدما رو از رو ظاهر قضاوت نكن👉 نصفِ اينايي كه خدا رو قبول دارن، خدا قبولشون نداره🚫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قالب کتلت بخر این چکاریه لقمه رو دور سرت میپیچونی

اره اصلا من قالب كتلت ندارم ولي ايرادش چيه اينكارو انجام بدم و به كسايي كه از قالب كتلت استفاده نميكنن بگم

👈آدما رو از رو ظاهر قضاوت نكن👉 نصفِ اينايي كه خدا رو قبول دارن، خدا قبولشون نداره🚫

چه اعصابی داری مامانم با دست همه رو یه اندازه در میاره

تیکر بارداری نیست روز بهم رسیدنمونه 6ساله میشیم  عشق❤ از اونجایی شروع شدکه حالم به هیچ چیز خوش نشد اِلا دوست داشتنت💋
قالب كتلتم دارم ولي ايرادش چيه اينكارو انجام بدم و به كسايي كه از قالب كتلت استفاده نميكنن بگم. حتما ...

چقد شما بی ادبید

تیکر بارداری نیست روز بهم رسیدنمونه 6ساله میشیم  عشق❤ از اونجایی شروع شدکه حالم به هیچ چیز خوش نشد اِلا دوست داشتنت💋
ماشاااالله ادب 🙄

من بی ادبم!

من نظر فقط دادم بدون اینکه بی احترامی کنم اومده میگه لال 

میگه خود نشون میدی 

معلوم نی ماله کجاس ک غالب کتلت رو خود نسون دادن میدونه بیچاره

ما بطری نوشابه چرا کم داریم...😁