2777
2789
عنوان

مشکل با شوهر

196 بازدید | 15 پست

خانمای با تجربه و سیاست مدار میشه راهنماییم کنن چجوری با شوهرم رفتار کنم به حرفم گوش بده و واسم احترام قائل بشه؟رفتارای شوهرم واقعا عصبیم میکنه همش به گوشی به گوشی و تلوزیون چسبیده ،من کارمند اول صبح بیدار میشم تا دیر وقت تلوزیون میبینه همش جا خوابشو ازم جدا میکنه برای حرفام ارزش قائل نمیشه ...من روی خوابم حساسم رعایت حالمو نمیکنه ...میگه پس کی تلوزیون ببینم یا تو نمیزاری یا پسرمون؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون بچن اون ننه های افریتشون بلد نبودن یک مرد تربیت کنند و تحویل جامعه بدن

واقعا بچه بازیه این کارها. یه شوهر ندیدم مثل بچه آدم و مثل یه مرد بتونه مشکل رابطه رو حل کنه و مثل یه مرد وایسه پای اشتباهش واقعا ای کیوی ضعیفی دارن جامعه ما مخصوصا مردها آی کیو نه ها

واقعا بچه بازیه این کارها. یه شوهر ندیدم مثل بچه آدم و مثل یه مرد بتونه مشکل رابطه رو حل کنه و مثل ی ...

چون اغلبشون مادرهای بیسوادی داشتن عزیزم مادر و خانواده خیلی مهمه برا تربیت بچه اغلب مادرشوهرا حسودن و نمیتونن پسرشونو با کسی تقسیم کنن برا همین اینقدر مشکلات زیاده به پسرشون راه درست زندگی کردنو یاد نمیدن و فقط نگران اینن ک یه وقت دختره پسرمو ازم نگیره

من حاضر بودم مادرشوهرم رو مخم بود ولی شوهرم نهاما برعکسه😂

جدیدا یه حسی دارم میگم کاش ازدواج نکرده بودم واقعا واسه خودمم عجیبه تقریبا هیچ مشکلی توی زندگی ندارم که جدی باشه احساس خوشبختی هم میکنم ولی اگر ازدواج نکرده بودم شاید مجبور نبودم یک سری رفتارهای ریز و درشت رو تحمل کنم

چون اغلبشون مادرهای بیسوادی داشتن عزیزم مادر و خانواده خیلی مهمه برا تربیت بچه اغلب مادرشوهرا حسودن ...

کلا خودشون هم چیزی یاد نگرفتن که بخوان یاد بدن. در کل جامعه ی ما خلا آموزش داره توی همه زمینه ها بالاخص رابطه

کلا خودشون هم چیزی یاد نگرفتن که بخوان یاد بدن. در کل جامعه ی ما خلا آموزش داره توی همه زمینه ها بال ...

دقیقا یک مشاوره زوج درمانی میری یه ساعت یک ملیون میگیرن نمیکنن چهارتا مشاور خوب دولت بذاره برا روابط زناشویی بعد میگن اینقدر آمار طلاق زیاده طرف میره درخواست طلاق میده آخر سر یک مشاور دادگاه میذاره میگه برگردین ارزش نداره😂😂