2777
2789
عنوان

حق دارم قطع رابطه کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1266 بازدید | 78 پست
منم همدردتم. مادرم فرق میزاره. البته خواهرم به شدت حسوده. کلی پیش مادرم بدگویی میکنن. من هر شیش ماه ...

خدا نخواست خودم مادر بشم

که به مادرم و دنیا بفهمونم مادری کردن یعنی چی!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله کاملا حق داری

اونا برات یاداور روزای سخت زندگیت هستن

و جدا از این خیرخواه و همدل نیستن و قطعا نزدیکت بشن بی ضرر و ضربه نمیمونن

قهر نباش ولی خونش نرو خونتم پذیراش نباش سلام علیکی بکن فقط

آتشی برکش و برخیز ز خاکستر خویش✨️    اگه جواب ریپلایتو ندادم ینی ارزش خوندن و جواب دادن نداشتی

الهی عزیزم🥺

نه که فکر کنی ناباروی دارم!

مجردم...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
از نطر شرعی و خداوند که حق نداری!ولی نیازی هم نیست خیلی صمیمی باشی...در حد ارتباط با خواهرت و دانستن ...

چرا حق نداره گلم؟ تو سوره توبه اومده اگه پدر و برادرت کافر هستن نباید باهاش دوستی کنی وگرنه از دسته ستمکاران هستی (عین ترجمه آیه شریفه هست)

کسی ک میاد ب خواهرش ک داغ جدایی دیده همچین حرفایی میزنه خدا رو میشناسه ب نظرت؟

اسی از نظر شرعی و خداوند هم اجازه داری ک با اینجور ادما قطع دوستی کنی

دقیقا درصورتی که من خودم بی حاشیه ترینم حتی به خواهرشوهرم که جدا شده الان میگمبا کسی قصد زندگی داشتی ...

بعضیا پسر هرکاری کنه بد نمی دونن

برای خوندن تاپیک هام گوگل سرچ کنید تجربه های من سایت مادران

اردواج میکنی گلم مادر میشی.

۴۳ سالمه! دیگه تموم شد برام قشنگم

چرا حق نداره گلم؟ تو سوره توبه اومده اگه پدر و برادرت کافر هستن نباید باهاش دوستی کنی وگرنه از دسته ...

اولا اگر فقط به همون ترجمهی صرف نگاه کنیم که برداشتتون از آیه هم علط است، گفته "کافر"!

خواهر اسی کافره؟!

از خودت فتوا نده... صله رحم با کافر هم هست!

بماند که خواهر اسی کافر نیست.

دوستی حساب دیگری داره در مورد جنگ و بردن اخبار و اطلاعات و این چی ها هست

اولا اگر فقط به همون ترجمهی صرف نگاه کنیم که برداشتتون از آیه هم علط است، گفته "کافر"!خواهر اسی کافر ...

خب کسی ک به یه شخص ک جدا شده همچین حرفایی میزنه به نظرت خدا رو میشناسه؟

اقا احترام بذاره بهش ولی دوستی و حتی رفت امد نکنه

شما به نظرم ادم خوبی هستی تاحالا کسی با دعا گرفتن و .. نیومده زندگیتو بهم بزنه فکر میکنی همه مثل خودت خوبن

ادم حسود پتانسیل انجام همچین کاریو داره پس عقل سلیم میگه که باید ازش دوری کرد🙏🏻