2777
2789
عنوان

حق دارم قطع رابطه کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1266 بازدید | 78 پست

با هرکی دلت میخواد و خوشت نمیاد ، بی دلیل و بادلیل ، حق داری قطع ارتباط کنی

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

مامانت تخم این حسادت رو کاشته و نزد خداوند گناهکاره!ببخشید که واضح میگم.اگر کسی بزرگی این رو نداره ک ...

خوب شما شاید رفتارتون عاقلانه ست و مامانت بدون دلیل فرق میزاره آخه من با خواهرم از نظر محبت و ... زمین تا آسمون فرقمون مامانم حتی نمیتونه یک کلمه باهاش حرف بزنه ولی من نه خیلی آرومم و دست گیر مامانم یعنی نباید بینمون فرق باشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قشنگ عقب افتاده ست

میدونی بعضیا منظورشون اینه برای رفع نیازهات و اینکه اوپن هم هستی راحت و حتی می تونی برای محرمیت صیغه هم بشی

می گفتی اولا اینطور نیستم باشمم به خودم مربوطه کافر همه را به کیش خود پندارد

دیگه این بستگی به نیازهات و طرزفکرت داره و شرایطت

ببین همینا سرش میاد سر خودش یا دخترش یا نوه اش

برای خوندن تاپیک هام گوگل سرچ کنید تجربه های من سایت مادران

مامانت تخم این حسادت رو کاشته و نزد خداوند گناهکاره!ببخشید که واضح میگم.اگر کسی بزرگی این رو نداره ک ...

آره منم همیشه می گم پدر ومادر ارزش نمی ذاره که بقیه هم نمی ذارن وقتی پدرو مادر اینه چه توقعی از بقیه

برای خوندن تاپیک هام گوگل سرچ کنید تجربه های من سایت مادران

خوب شما شاید رفتارتون عاقلانه ست و مامانت بدون دلیل فرق میزاره آخه من با خواهرم از نظر محبت و ... زم ...

نه !

نباید بذاره...چون مورد محبت قرار میگیری دردش رو نچشیدی و متوجه نمیشی

عظمت مادری دقیقا همینه که شبیه خدا، همه رو یگسان ببینه سوای اینکه کی بهتره

کی بدتر...

بماااند که تو اغلب خانوادهها تازه بچه شره، عزیزتره!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
میدونی بعضیا منظورشون اینه برای رفع نیازهات و اینکه اوپن هم هستی راحت و حتی می تونی برای محرمیت صیغه ...

دقیقا درصورتی که من خودم بی حاشیه ترینم حتی به خواهرشوهرم که جدا شده الان میگمبا کسی قصد زندگی داشتی بیار آشنا کن با ما تنهایی تصمیم نگیر ولی خواهر خودم ببین با من چیکار کرد اصلا سم خالصه ، بعد من اونموقع ۲۸ سالم بود قرار نبود از اون سن بشینم تو خونه غصه بخورم بنظرم خواهرم شدیدا عقب افتاده ست الان جالبه پسرش ۱۷ سالش شده شبا ۱۱ میاد خونه

خوب شما شاید رفتارتون عاقلانه ست و مامانت بدون دلیل فرق میزاره آخه من با خواهرم از نظر محبت و ... زم ...

مامان من که ثطعا بدون دلیل فرق میذاره من روحیاتم شبیه مادربزرگ پدریم هست و حس میکنم مادرم از بچگی به همین خاطر از من خوشش نمیومد

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
دقیقا درصورتی که من خودم بی حاشیه ترینم حتی به خواهرشوهرم که جدا شده الان میگمبا کسی قصد زندگی داشتی ...

خدا خیرت بده که به خواهرشوهرت اینجوری میگی

منم همدردتم. مادرم فرق میزاره. البته خواهرم به شدت حسوده. کلی پیش مادرم بدگویی میکنن. من هر شیش ماه یه بار اگه برم خونشون همیشه هم بهش کمک کردم خیرم بهش خورده.

با همه در صلح هستم مگر اینکه محترمانه برخورد نکنی.😊👊متاهل هستم.