به_وسعت_آسمان مدیر استارتر عضویت: 1404/09/18 تعداد پست: 94 عنوان خانما کسی فیلر چانه زده 77 بازدید | 12 پست من چونه ام کوچیکه باید فیلر بزنمالان سوالم اینهجلسه اول بیشتر از یه سی سی تزریق میکنن؟ الان بودجه ام به اندازه یه سی سی تزریقهطاقتم ندارم تا ۲۵ ام صبر کنم حقوق بگیرم😞گفتم اگه بیشتر از یه ۱ سی سی تزریق نمیشه تو جلسه اول، برم بزنم امروز | 15:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
به_وسعت_آسمان مدیر استارتر عضویت: 1404/09/18 تعداد پست: 94 موقتیه یا نه حدود ۶ ماه تا یک سال ماندگاری داره شایدم بیشتر
فنددددددددددق عضویت: 1404/05/19 تعداد پست: 7 نزدم ولی میدونم دلخواهه میتونی بگی فعلا یک سی سی بزنه برات ولی تا ۱ ماه نمیتونی دوباره تزریق داشته باشی
به_وسعت_آسمان مدیر استارتر عضویت: 1404/09/18 تعداد پست: 94 نزدم ولی میدونم دلخواهه میتونی بگی فعلا یک سی سی بزنه برات ولی تا ۱ ماه نمیتونی دوباره تزریق داشته ب ... اوه یه مااااه پس صبر میکنممیخوام تا عید کاملا جا بیفته چهره ام
mamy_reyhan72 عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 8794 منکه 3 سی سی زدم ولی همون 1 سی سی رو بزن واسه ترمیمش برو 1 سی سی دیگه هم بزن
فنددددددددددق عضویت: 1404/05/19 تعداد پست: 7 اوه یه مااااه پس صبر میکنممیخوام تا عید کاملا جا بیفته چهره ام اره اینجوری بهتره
bndrw_fatemeh عضویت: 1403/05/05 تعداد پست: 373 من چونه نداشتم کلا ۶ سی سی زد دوسال پیشسه روز درد داشتم فکم خیلی درد داشت😶 انگار خرد شدهاما خیلی زیبا شد تقریبا یک سال نیم موند الانم کمی هستیک سی سی زیاد تعغییر نمیکنی
به_وسعت_آسمان مدیر استارتر عضویت: 1404/09/18 تعداد پست: 94 منکه 3 سی سی زدم ولی همون 1 سی سی رو بزن واسه ترمیمش برو 1 سی سی دیگه هم بزن ۳ سی سی رو تو چند جلسه زدی؟ چقدر فاصله بود بین تزریقا؟راضی هستی عزیزم؟
mamy_reyhan72 عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 8794 ۳ سی سی رو تو چند جلسه زدی؟ چقدر فاصله بود بین تزریقا؟راضی هستی عزیزم؟ اره راضیم، یبار 2 سی سی زدم، بعد از یک ماه رفتم یک سی سی دیگه زدم.. باعث شد غبغبم دیگه به چشم نیاد، یکمم صورتم زاویه دار تر شد..
به_وسعت_آسمان مدیر استارتر عضویت: 1404/09/18 تعداد پست: 94 من چونه نداشتم کلا ۶ سی سی زد دوسال پیشسه روز درد داشتم فکم خیلی درد داشت😶 انگار خرد شدهاما خیلی زی ... خداروشکر راضی هستی عزیزمخیالمو راحت کردیچون چونه منم کوچیک و عقبهبعد دو سال یعنی جذب نشد؟
bndrw_fatemeh عضویت: 1403/05/05 تعداد پست: 373 خداروشکر راضی هستی عزیزمخیالمو راحت کردیچون چونه منم کوچیک و عقبهبعد دو سال یعنی جذب نشد؟ خیلی راضی بودم دوسال پیش برای عروسیم زدم تقریبا یک سال نیم موند کم کم جذب شد الانم دست میگیرم ی کوچولو حس میکنم هستخیلی مهمه ک کجا بری و چه برندی استفاده کنی و دکترت خوب باشه اگر شیرازی ک این دکتری ک من زدم شیراز و بندرعباس هست سارا راهنورد اصلا مصنوعی هم نشده چون من بیشتر گفتم نواقص رو بگیر و طبیعی باشه
bndrw_fatemeh عضویت: 1403/05/05 تعداد پست: 373 برند خوب بزنی بهتره تا این الکیا چون فقط پولت هدر دادی و زود جذب میشن