من یه دوستی داشتم دو سال ابتدایی و یه سال راهنمایی پراکنده همکلاسی بودیم باهم امسالم هستیم و الان هم محله ای هم هستیم. خیلی دختر خوب و مهربان و نجیبیه اصلا دوست داشتنیه خیلی خوبه با منم خیلی خوبه.
حالا این یه ساله با یکی همکلاسی و دوسته و اکیپشون سه نفره اس.
من امسال تازه رفتم این مدرسه و با دو نفرشان خوبم اونام اوکین یعنی همون دوستم و دوستش. بعد اون به نفرشون خیلی حسوده یعنی من میرم پیش اونا سریع میاد میچسبه که خدایی نکرده دستشو نگیرم یا اگه بشینیم پیش هم یا حسین دیگه قهر میکنه جیغ جیغ میکنه دیگه یکی نیست دهنشو بگیره
حالا با من خوب بود ولی جدیدا خیلی حساس شده اصلا بدجوری رفتار میکنه انگار ببخشید رلشه من دارم میچسبم بهش اصلا حس خوبی نمیگیرم. حالا سر همین دوستم حساسیتش کمتره ولی امروز داشت بهش میگف تو اومدی صندلیها رو درست کن و نزارو...این حرفا بعد چند وقت پیش فهمید من و دوستم چت میکنیم از اون به بعد دوستم خیلی کم سین میزنم یا چیزی میفرسته تازه با اون یکی چتامونو خونده بود از حرفاش فهمیدم.
من این دوستمون خیلیییی دوست دارم نمیخوام از دستش بدم و از اونایی که حالم باهاش خوبه و مشکلی نداره از نظر دوستی اونم خیلی بامن خوبه ولی حس میکنم اون خیلی محدودش میکنه همش میکشش سمت خودش . خیلی ناراحتم از این موضوع. و اونی که حسوده بایکسشوال هست
حالا یه چیزی بگید باهاش حرف بزنم بفهمم اون اینطوری کرده یا نه...دختر منطقی و مهربونیه مشکلی نداره باشد حرف بزنم. چی بهش بگم؟
ببخشید خیلی طولانی شد اگه گنگ حرف زدم ببخشید مغزم هنگه اعصابم خورده.. ممنون از راهنماییتون 🦋