2777
2789
عنوان

چوب خدا صدا نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 2221 بازدید | 103 پست
شما نمیدونی اخه. ی سریم دعواش شد با شوهرم برگشت توی حمع گفت من حسرت ی مردی مثل مرتضی رو میخورم. لب ...

شکمش چی میگه 😂😂😂😂

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

یاد جاری خودم افتادم قصه ما خیلی طولانیه همسرسایقم و جاری سابقم😁 پسرخاله دخترخاله بودن و چندسال تو یه خونه زندگی کرده بودن

نامزد که شدیم همش زنگ میزد به شوهرم و میگفت پسرم دلش برات تنگ شده باهاش حرف بزن😐

میدونست من عصبی میشما ولی عوضی بود 

یه رفتارایی با شوهرم داشت انگار شوهر خودشه

به شوهر خودش نمیرسید میرفت پیش شوهرمن

اه یادش افتادم عوضی😐😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نقشه ی شومی داشته ، خاک عالم حتما شوهرش هم از این بی دست و پاهاست ، آره؟

نمیدونم خدا داند.

شوهرش اینقد خوبه و البته بی دست و پا.

برای مامان شدن من یک صلوات بفرستید😢        انشاال...هیچکسی چشم انتظار نباشه.

اولش گفتم وأاااااااااي دخترش شد جاريم. كلي ناراحت بودم. تا اينكه يه كم رابطه ما كمتر شد و اون زنيكه ديگه دنبال برادر شوهرم بود   بعد از يه مدت كه گذشت ديدم خيلي ناراحته ولي چون نميخواستم باهاش صميمي باشم ازش نميپرسيدم

خدای من برای من همین که میدانم تو می بینی کافیست💞
یاد جاری خودم افتادم قصه ما خیلی طولانیه همسرسایقم و جاری سابقم😁 پسرخاله دخترخاله بودن و چندسال تو ...

آخرش چی شد؟

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

اه این چه وضعیه مسخره کردید 

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

شکمش چی میگه 😂😂😂😂

چاقه افتضاح کلیم اعتماد ب نفس داره.

همیشه هم ی شکم قلمبه از زیر لباسای تور توریش معلومه.

خیلی منو عذاب میده پشتم خرف میزنه خدا ازش نگذره.

برای مامان شدن من یک صلوات بفرستید😢        انشاال...هیچکسی چشم انتظار نباشه.
اه این چه وضعیه مسخره کردید 

همه داستاناشونو ریختن تو تاپیک قاطی شد 😂😂

بابا دوساعت یبار یه 5خطی مینویسه😠

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

چاقه افتضاح کلیم اعتماد ب نفس داره. همیشه هم ی شکم قلمبه از زیر لباسای تور توریش معلومه. خیلی منو ...

منم یه زن پیر و زشت و چاق که جدا شده میشناسم به هر مردی که میرسه یه کرمی میریزه تنها راهش قطع رابطه ست.

میخوان برن جزو پربازدیدا،وگرنه این استاتر عین مورچه هم بنویسه تا حالا تایپش تموم شده بود نیم ساعت دو ...

آره والا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آخرش چی شد؟

ما الان جدا شدیم ولی همون جاریم عکسای شوهرسابقم رو با پسرم میذاره پروفایلش😐

ولش کنی میخواد....

حتی فیلماشم بود که جاریم لخت فقط با یه تاپ لختی و دامن کوتاه پیشش میرقصه توی خونه

هرکاری کرد تا بین مارو ب هم بزنه آخرشم به خواستش رسید

چوب خدا سرعتش انقدر پایین نیست 🙈

این همون چوب گلفه