2777
2789
عنوان

چوب خدا صدا نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 2221 بازدید | 103 پست
منم یه زن پیر و زشت و چاق که جدا شده میشناسم به هر مردی که میرسه یه کرمی میریزه تنها راهش قطع رابطه ...

از اخرین باری ک دعواش شد با شوهرشو ب مادرشوهرم گفت جن...د..ه و ب من کلی فوش داد منم مثل بز نگاهش کردم  دیگه رفت و امد نداریم😂😂😂جالبه بچش یک سره خونه مادرشوهرم مادرشوهرمم باس ن مبارک بچه اشو میشوره

برای مامان شدن من یک صلوات بفرستید😢        انشاال...هیچکسی چشم انتظار نباشه.
ما الان جدا شدیم ولی همون جاریم عکسای شوهرسابقم رو با پسرم میذاره پروفایلش😐 ولش کنی میخواد.... حت ...

خودش شوهر داره؟! آخه شوهرت اگه بدش میومد جلوش وایمیستاد

بهتر که ازشون فاصله گرفتی

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد از چهار سال كه اينا تو عقد بودن فهميدم برادر شوهرم به دخترش گفته نميتونم دوستت داشته باشم و گذاشته رفته و جالب اينه كه زنيكه اومد از من خواست كه با برادر شوهرم حرف بزنم. ميگفت ما آبرو داريم. بعد از چهار سال ميگه نميخوادش و خلاصه طلاق گرفتنو كلي دعواي خانوادگي بينشون شد طوري كه كلن رفت و آمدمون باهاشون قطع شد☺️

خدای من برای من همین که میدانم تو می بینی کافیست💞
از اخرین باری ک دعواش شد با شوهرشو ب مادرشوهرم گفت جن...د..ه و ب من کلی فوش داد منم مثل بز نگاهش کرد ...

بعضیا دیگه از حالت انسانی خارج میشن. بلانسبت حیوانات. 

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

به خوبی و خوشی تموم شد متفرق شین

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

ما الان جدا شدیم ولی همون جاریم عکسای شوهرسابقم رو با پسرم میذاره پروفایلش😐 ولش کنی میخواد.... حت ...

عکس همسر سابق شما رو پروفایل جاری سابق شما چی میخواد ؟ شوهرش هیچی بهش نمیگه ؟ چه دوره زمونه ای شده 

بعضیا دیگه از حالت انسانی خارج میشن. بلانسبت حیوانات. 

فکر کن خانواده شوهر من ته فوششون توی دعوای افتضاح بی شعوره این همه رو ب رگبار بست رفت.

بدبخت شوهرش همه جا تنها میره چون زنش توی شش ماه با کل فامیل دعوا کرد هنوز هنگم بخدا.

دقیقا زندایی شوهر من عوضی ی سری سر سفره جوجه کباب بود غذا پدرشوهرم داشت برای من گوجه میزاشت گفتم ممن ...

چه جالب اين خانم هم زن دايي شوهرمه

خدای من برای من همین که میدانم تو می بینی کافیست💞
خودش شوهر داره؟! آخه شوهرت اگه بدش میومد جلوش وایمیستاد بهتر که ازشون فاصله گرفتی

آره دخترش ۱۲ سالشه پسرشم ۱۰

شوهرم هیچوقت هیچی بهش نگفت هیچی همش احساس کردم یه چیزی بینشون هست قایم میکنن

رابطشون مثل این میموند که یه چیزی مال جاریم بوده ولی حالا از دستش داده یجورایی حس مالکیت داشت نسبت به شوهرم

فاصله گرفتم ولی زندگیم از دست رفت

ولش کن آدم هرزه زیاده تو این دنیا

حالم بد شد😐

چه جالب اين خانم هم زن دايي شوهرمه

همون بهتر شرش کم شد.

جالبه اینجور ادما بدون نیاز ب زحمت ما خودشون خودشونو بده میکنن و شرشون کم میشه.

عکس همسر سابق شما رو پروفایل جاری سابق شما چی میخواد ؟ شوهرش هیچی بهش نمیگه ؟ چه دوره ز ...

با هم دخترخاله پسرخاله هستن

داستانشو یه روز تعریف میکنم براتون

نه شوهرش هم بلانسبت مثل گاو میمونه هرچی زنش بگه همونخ وگرنه روزگارش سیاهه

دقیقا زندایی شوهر من عوضی ی سری سر سفره جوجه کباب بود غذا پدرشوهرم داشت برای من گوجه میزاشت گفتم ممن ...

وااای زندایی شوهر منم خیلی کارای بیخودی میکرد نسبت به شوهرم بدتر ازینها

من به خواهرشوهرم گفتم اون هم به مادرش و مادرش به شوهرش یعنی شوهر زندایی شوهرم

خلاصه گوششو پیچوندم برای همیشه

💃🏼شاهزاده پاپی 🧚🏻‍♀️
وااای زندایی شوهر منم خیلی کارای بیخودی میکرد نسبت به شوهرم بدتر ازینها من به خواهرشوهرم گفتم ...

خدا ازشون نگذره.

یه توصیه دارم اول از سلامتی عقلی این زن مطمئن شو. بعدم تهدیدش کن بگو ازت شکایت میکنم. به شوهرشم گوشزد کن. به شوهرت بگو بهش رو نده که اینجوری شه ولی جوری به شوهرت نگو که ناراحت شه آخه اونکه مقصر نیس

یه مادر گیتاریست و آرایشگر، دانشجوی اقتصاد و عاشق همسرم و زندگی سه نفرمون😍🧿