يكي از بستگان همسرم منو خيلي اذيت كرد مدام قربون صدقه شوهرم ميرفتو عشوه ميومد براش اصلا شوهرشو دوست نداشت اينقدر پررو بود كه جلوي من به شوهرم ميگفت يه روز نبينمت ميميرم. شوهرم اين كاراشو رو حساب مهربونيش ميذاشت. ولي من خيلي بدم ميومد.و به شوهرم گفتم اگه شخصيت مهربوني داره بايد با همه اينجوري باشه نه فقط تو و داداشت. با همسرش و بچه هاش خيلي معمولي حتي بداخلاقي ميكرد. شوهرم گفت برو تو بهش بگو كه ناراحت ميشي ولي من هر چي به اين زن گفتم و حتي ميديد ناراحتيه منو به روي خودشم نمي أورد
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
واي يعني كي ميتونه باشه،،، نه خواهرشه، نه عمه نه خاله،،،
زنداييش نيست؟
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
آدمها فکر میکنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی میکنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر میکنند میتوانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص! اما حقیقت ندارد.. اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را میساختیم! "آنتوان دوسنت اگزوپری"
اوه مای گاد شما چقدر حاضر به جوابی منم متنبه شدم چه برسه به اون بنده خدا 😁
اگه بدونی چیکارا کرده اینو نمیگی ی سری شوهرش نبود ب خاطر چیک شیر ظرفشویی شوهرمو کشونده بود خونش شوهرم میگفت فقط وضع لباساشو میدی الکی میگفت زود اومدم بیرون قبلشم ب من زنگ زد گفت برم منم از همه جا بیخبر گفتم اره برو شاید مشکلی پیش اومده شما باشی چی میگی بخدا حاض جواب نیستم همیشه حرف میشنوم چیزی نمیگم
برای مامان شدن من یک صلوات بفرستید😢 انشاال...هیچکسی چشم انتظار نباشه.
آدمها فکر میکنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی میکنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر میکنند میتوانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص! اما حقیقت ندارد.. اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را میساختیم! "آنتوان دوسنت اگزوپری"