2777
2789
عنوان

چوب خدا صدا نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 2221 بازدید | 103 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جاريت نبوده؟

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

😕

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹

حدس میزنم خواهر شوهر باشه همیشه تو اینجور مسائل بی حیایی تهش یه خواهر شوهروقیح هست بلا نسبت خودمون

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

حتما دختر عمو یا دختر خاله و این حرفاست  

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

خلاصه با كاراش كلي اختلاف و ناراحتي برام درست كرد. ديگه ازش خسته شده بودم   شانس من خونشون تو محله ما بود و رفت آمدمونم زياد. ديدم با ادامه دادن إبراز ناراحتيم از اون شوهرم داشت حساس ميشد بعد از يه مدتيم اونم خسته شد و به من گفت ديگه حق ندارم از اين خانم حرف بزنم😔

خدای من برای من همین که میدانم تو می بینی کافیست💞

دقیقا زندایی شوهر من عوضی ی سری سر سفره جوجه کباب بود غذا پدرشوهرم داشت برای من گوجه میزاشت گفتم ممنونم یدونه کافیه یهویی گفت بزار توی بشقاب مرتضی(شوهر من)اون گوجه نداره.

منم با لحن بدی گفتم مرتضی گوجه داره نمیخوره شما حواست به بشقاب شوهرت باشه.

ینی ی کلمه حرف میزد میزدمش عوضی رو اشغآل اینقد خودشو ب شوهرم میاله

اه یادم افتاد باز

برای مامان شدن من یک صلوات بفرستید😢        انشاال...هیچکسی چشم انتظار نباشه.

چوب خدا رسید منو لايك کنید بیام 😄

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
دقیقا زندایی شوهر من عوضی ی سری سر سفره جوجه کباب بود غذا پدرشوهرم داشت برای من گوجه میزاشت گفتم ممن ...

اوه مای گاد شما چقدر حاضر به جوابی

منم متنبه شدم چه برسه به اون بنده خدا 😁

تا اينكه اين خانم به خاطر عشقي كه به اين دو برادر داشت دختر چهارده سالشو انداخت جلو و باعث ازدواج دخترش با برادر شوهر م كه اون موقع بيست وپنج سالش بود شد

خدای من برای من همین که میدانم تو می بینی کافیست💞