کبراخواهرصغرا مدیر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 11833 عنوان فامیلای شوهرم دلشون میخوادزودبه زودبرم خونشون اخه بااین وضعیت کی میره مهمونی🤒🤒🤒 | مشاهده متن کامل بحث + 951 بازدید | 68 پست هنودوهفته پیش اونجابودیم بازامروز زندایی شوهرم زنگ زده چی نمیای نکنه ناراحتی میگم هنودوهفته پیش اومدم که بیام چیکارشمابیایدهرهفته من روم نمیشه بااین قیمت میوه و..برم مهمونی میگن دلمون میگیره بیایکم حال وهوامون عوض بشه شمابودیدمیرفتیداینم بگم ادمای خوبی ان کنارشون خوش میگذره خودم دوست ندارم کسیوبه زحمت بندازم ازطرفی هم نرم حس میکنم فک میکنن خودمومیگیرم گرفتاری شدیم😄 کلااقوام شوهرم خیلی رفت وامدی ان دلشون میخوادهمیشه بری خونه هاشون اوناهم نمیان میگن توبیاماراحت تریم چه کنم یکم اوضاع مالیشون بعضیاشون البته پایین خودم معذب میشم میرم میبینم توزحمت افتادن🤒خودمم دلم خیلی میخواد😄ولی میگم گناه دارن دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیااومدم🥰مامان دوتاگل دخمل خیلی شیطونم 😁 امروز | 13:51 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 11833 خوب حتما پول میوه اینا رو دارن و گرنه دعوت نمیکردن نگران نباش همش میوه نیس تنقلات وشکلات و..برابچه هام کلی چیزمیزمیخرن عذاب وجدان میگیرم🤒من یه کیک میبرم چیزای دیگه زشت به غرورشون برمیخوره دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیااومدم🥰مامان دوتاگل دخمل خیلی شیطونم 😁
کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 11833 یعنی انتظار دارن همینجوری خودت پاشی بری بدون دعوت؟البته اگه صمیمی باشین باز فرق میکنه اره براشام نمیرم عصرونه منظورمه دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیااومدم🥰مامان دوتاگل دخمل خیلی شیطونم 😁
کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 11833 خب پس نمی دونم دیگه مشکل چیه . هم دوست دارن بری هم خوبن .میوه هم که بده . خب برو دیگه سوال نداره .می ... من میگم بیان اونادیربه دیرمیان بعضیاشون وسیله ندارن کلادوس دارن توبری خودشون نمیان منم دوس دارم اونابیان خودم راحترم 😄 دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیااومدم🥰مامان دوتاگل دخمل خیلی شیطونم 😁
کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 11833 ی سریم عصرونه ببر دیگ اوکیه توام همه میوه هارو ک نمیخوری انداره خودت میخوری اونحوریم حساب کنی کلا نب ... خب من دوتابچه دارم تنهانیستم هرموقع میرم میبرن براشون خوراکی میخرن خودم خجالت میکشم دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیااومدم🥰مامان دوتاگل دخمل خیلی شیطونم 😁
کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 11833 بگو شما بیایین، نمیشه همش ما بیاییم میگم همیشه میگن ماراحت تریم 🤒 دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیااومدم🥰مامان دوتاگل دخمل خیلی شیطونم 😁
lazy_girlll عضویت: 1400/05/25 تعداد پست: 6354 خب من دوتابچه دارم تنهانیستم هرموقع میرم میبرن براشون خوراکی میخرن خودم خجالت میکشم خب پس نرو دعوت کن بیان خونت اگه نیومدن دیگ نروبگو روم نمیشه اگه گفتن ما اینجوری راحت تریم بگو من راحت نیستم
کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 11833 خب پس نرو دعوت کن بیان خونت اگه نیومدن دیگ نروبگو روم نمیشه اگه گفتن ما اینجوری راحت تریم بگو من راح ... اره خودم روم نمیشه حس مفت خوری بهم دست میده🤭 دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیااومدم🥰مامان دوتاگل دخمل خیلی شیطونم 😁
خورشید8 عضویت: 1396/07/24 تعداد پست: 14453 دوست دارن دیگه،شما هم یک دفعه کیک ببر یکبار دسر درست کن،یکبار چیپس و تنقلات بخر و لذت ببر خدایا شکر
کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 11833 دوست دارن دیگه،شما هم یک دفعه کیک ببر یکبار دسر درست کن،یکبار چیپس و تنقلات بخر و لذت ببر میبرم ولی دربرابرخرجای اوناهیچ بازاگه پولداربودن دلم نمیسوخت بعضیاشون واقعاضعیفن نمتونم همون میوه روهم بخرن دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیااومدم🥰مامان دوتاگل دخمل خیلی شیطونم 😁
کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 11833 خب شما دعوتشون کنمگه حتما شما باید بریهر رفتی یه امدی داره نمیان اخه میگن توبیاماراحت تریم دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیااومدم🥰مامان دوتاگل دخمل خیلی شیطونم 😁
__mahgoll عضویت: 1404/01/18 تعداد پست: 937 اگه خودشون میخوان مشکلی ندارن برو بعضیها نرفتن رو رعایت کردن رو عدم صمیمیت میدونن خب برو خوشبگذره خودشون مشکلی ندارن و دعوتت میکنن
عزیزکرده عضویت: 1397/08/26 تعداد پست: 22085 توام همش پز میدی ... منم دیدم تاپیکاش رو بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗