2777
2789
چقدر بیکارن.

خونه دارن بیکارن دیگه

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیااومدم🥰مامان دوتاگل دخمل خیلی شیطونم 😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله زنگ بزنن بیا میرم چه اشکال داره .

اخه هزینه بالاس خودم خجالت میکشم

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیااومدم🥰مامان دوتاگل دخمل خیلی شیطونم 😁

خب ی عصرونه ببرکیک یا اش یا پیراشکی

میبرم کیک ولی خرج اونابیشترفک کن میوه وشکلات وتخمه وتنقلات چقدرمیشه من نهایت یه کیک میتونم ببرم

خب مسلما از پس هزینه ها برمیان که دعوت میکنن و البته خسیس هم نیستن

ما کلا دورهمی که میریم هرکسی یه چیزی میاره

حالا درسته گرونیه ولی ادم میتونه با همین کار بازم دورهمی بره و خوش بگذرونه

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

خب دست خالی نرو میوه تخمه کیک چیزی ببر

میوه ناراحت میشن دختر😄

خب مسلما از پس هزینه ها برمیان که دعوت میکنن و البته خسیس هم نیستن ما کلا دورهمی که میریم هرکسی یه چ ...

نه سختشونه میدونم اخه🤒

میبرم کیک ولی خرج اونابیشترفک کن میوه وشکلات وتخمه وتنقلات چقدرمیشه من نهایت یه کیک میتونم ببرم

ی سریم عصرونه ببر

دیگ اوکیه توام همه میوه هارو ک نمیخوری انداره خودت میخوری

اونحوریم حساب کنی کلا نباید رفت و امد کنی صرفا دست پر برو ک حس بهتری داشته باسی

خوبه که خوشبحالت.بگو نه زندایی میگم تو این وضعیت اقتصادی سربار کسی نباشیم و زحمت ندیم

بخدااگه یه چای خالی بدن هرهفته میرم چون خودم خیلی اهلشم میگم میگن نه بیابعدمیرم میبینم کلی زحمت کشیدن

میوه ناراحت میشن دختر😄

خب پس نمی دونم دیگه مشکل چیه . هم دوست دارن بری هم خوبن .میوه هم که بده . خب برو دیگه سوال نداره .میتونی شمام دعوت کنین جبران شه در ضمن . میوه منظورم مثلا هندونه بود یا دو کیلو موز . چیزای اینجوری