2777
2789
عنوان

حسابداری یا فرهنگیان

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 33 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اها شما راضی هستین از شغلتون؟اینکه میگن درامدش کمه درسته؟

عاشقشم .... به عشقش از جام بلند میشم ....

حقوقش ۱۵ و ۸۰۰ هست که بعد عید ۲۱ تا ۲۲ میشه ....

عشق نیرویی هست ک کارها را آسان میکند .مشکلات را حل میکند.و راهها را نزدیک میسازد . 
عاشقشم .... به عشقش از جام بلند میشم .... حقوقش ۱۵ و ۸۰۰ هست که بعد عید ۲۱ تا ۲۲ میشه ....

اهان خیلیم عالی عزیزم انشالله همیشه شاد و خوشحال باشید

خیلی ممنونم که منو راهنمایی کردین

معاون پرورشی

اونایی که از طریق ازمون استخدامی قبول میشن هم چهار سال باید دانشگاه برن؟وضعیت تحصیل چطوری میشه؟

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

اونایی که از طریق ازمون استخدامی قبول میشن هم چهار سال باید دانشگاه برن؟وضعیت تحصیل چطوری میشه؟

ننه ببین ما از طریق ازمون استخدامی استخدام شدیم . همراه اینکه مدرسه میرفتیم

دو ترم دانشگاه رفتیم که نمره دهیش بر اساس تحقیق یا کنفرانس یا این چیزا میدن استادا هیچ کدوم آزمون نگرفتن

بعد این این دو تا ترم دانشگاه ..... یه آزمون اصلح دادیم که ۱۲ تا فکر کنم کتاب بود امتحان تستی دادیم و قبول شدیم

عشق نیرویی هست ک کارها را آسان میکند .مشکلات را حل میکند.و راهها را نزدیک میسازد . 

اقا میگن فرهنگیان امنیت شغلی داره خب حسابداری هم اگه بری ازمون استخدامی بانک بدی قبول شی خب اونم امنیت شغلی داره حقوق و مزایاشم خیلی خیلی بهتر از فرهنگیانه فقط تو این زمونه یا سهمیه باید داشته باشی یا حسابی بخونی در حد کنکور یا حتی بیشتر ک ازمونو قبول شی و برا مصاحبه هم پارتی داشته باشی اگه اینا رو نداری برو همون کنکور فرهنگیان بده

ننه ببین ما از طریق ازمون استخدامی استخدام شدیم . همراه اینکه مدرسه میرفتیم دو ترم دانشگاه رفتیم که ...

آهان یعنی فقط دو ترم دانشگاه خوندید همراهش سرکار هم رفتید علاوه بر آزمون استخدامی که اول دادید یه آزمون دیگه هم گرفتن درست متوجه شدم؟

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

اقا میگن فرهنگیان امنیت شغلی داره خب حسابداری هم اگه بری ازمون استخدامی بانک بدی قبول شی خب اونم امن ...

چچقدر قشنگ نوشتی در حد کنکور یا حتی بیشتر باید بخونی

آره دقیقا همینطوره ..... یه استان فقط ۲ نفر استخدام میکنن

آهان یعنی فقط دو ترم دانشگاه خوندید همراهش سرکار هم رفتید علاوه بر آزمون استخدامی که اول دادید یه آز ...

ااره درست متوجه شدید

اون آزمون اصلح که پایان دو ترم میگیرن تا ۳ بار اگه رد بشی میتونی باز آزمون بدی

ااره درست متوجه شدید اون آزمون اصلح که پایان دو ترم میگیرن تا ۳ بار اگه رد بشی میتونی باز آزمون بدی

ممنونم خیلی کامل توضیح دادید😍✨