ellllllaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1404/06/05 تعداد پست: 16 عنوان حسابداری یا فرهنگیان 261 بازدید | 33 پست سلام خانوما راهنماییی کنید منو الان دانشجوی حسابداری ام ولی به فرهنگیان و معلم شدن علاقه دارم حسابداریم دوس دارمبنظرتون چیکار کنم؟ لطفا کمکم کنید امروز | 13:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yasamanbanooooooooo عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 12043 یعنی هردو را دوست داری؟ فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨
مااااااارین عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 3893 حسابداری خیلی بهتره معلمی هم شد شغل فرسودگیگلو و حنجره ات داره میشه دیسک کمر میگیری حقوق چرت و مزخرف
شکوفه۹۷ عضویت: 1396/08/20 تعداد پست: 12992 اگر زرنگی حسابداری بخون .نه اگر بی دست و پایی برو فرهنگیان بخور و نمیری هست
ellllllaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1404/06/05 تعداد پست: 16 یعنی هردو را دوست داری؟ اهوم هر دو رو دوس دارم
yasamanbanooooooooo عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 12043 اهوم هر دو رو دوس دارم کدوم را بیشتر؟ فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨
زندگیشم؛زندگیمه؛همیش عضویت: 1402/03/15 تعداد پست: 1762 من حسابداری خوندماموزش پرورش استانمون ۱۵ سال حسابداری نخواست فقط پارسال خواست خدا کمک کرد قبول شدمحتی امسالم نخواست عشق نیرویی هست ک کارها را آسان میکند .مشکلات را حل میکند.و راهها را نزدیک میسازد .
ellllllaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1404/06/05 تعداد پست: 16 حسابداری خیلی بهتره معلمی هم شد شغل فرسودگیگلو و حنجره ات داره میشه دیسک کمر میگیری حقوق چرت و مزخرف واقعا؟؟ من زیاد اطلاعات ندارم از رشتم ولی توی کلاس بچه ها میگفتن حقوق خوبی نداره حسابداریم
مااااااارین عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 3893 واقعا؟؟ من زیاد اطلاعات ندارم از رشتم ولی توی کلاس بچه ها میگفتن حقوق خوبی نداره حسابداریم خیلی بهتر از معلمی هست
ellllllaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1404/06/05 تعداد پست: 16 کدوم را بیشتر؟ نمیدونم راستش از یک طرفی به حسابداری علاقه دارم به خاطر یه سری مزایاش از طرف دیگم به فرهنگیان
yasamanbanooooooooo عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 12043 نمیدونم راستش از یک طرفی به حسابداری علاقه دارم به خاطر یه سری مزایاش از طرف دیگم به فرهنگیان حالا که هردو را دوست داری سمت رشته ای برو که آینده داره فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨
ellllllaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1404/06/05 تعداد پست: 16 من حسابداری خوندماموزش پرورش استانمون ۱۵ سال حسابداری نخواست فقط پارسال خواست خدا کمک کرد قبول شدمحت ... شما الان معلم هستین؟ کار حسابداری انجام ندادین؟
زندگیشم؛زندگیمه؛همیش عضویت: 1402/03/15 تعداد پست: 1762 شما الان معلم هستین؟ کار حسابداری انجام ندادین؟ اره معاونم نه از رشته ی حسابدی بدم میاد هر چند مدرکم با نمره بالا گرفتم عشق نیرویی هست ک کارها را آسان میکند .مشکلات را حل میکند.و راهها را نزدیک میسازد .
yasamanbanooooooooo عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 12043 من حسابداری خوندماموزش پرورش استانمون ۱۵ سال حسابداری نخواست فقط پارسال خواست خدا کمک کرد قبول شدمحت ... معلم چی میشید عزیزم؟ فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨
ellllllaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1404/06/05 تعداد پست: 16 اره معاونم نه از رشته ی حسابدی بدم میاد هر چند مدرکم با نمره بالا گرفتم اها شما راضی هستین از شغلتون؟اینکه میگن درامدش کمه درسته؟