2777
2789
عنوان

حسابداری یا فرهنگیان

244 بازدید | 33 پست

سلام خانوما

راهنماییی کنید منو الان دانشجوی حسابداری ام ولی به فرهنگیان و معلم شدن علاقه دارم حسابداریم دوس دارم

بنظرتون چیکار کنم؟ لطفا کمکم کنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من حسابداری خوندم

اموزش پرورش استانمون ۱۵ سال حسابداری نخواست فقط پارسال خواست خدا کمک کرد قبول شدم

حتی امسالم نخواست

عشق نیرویی هست ک کارها را آسان میکند .مشکلات را حل میکند.و راهها را نزدیک میسازد . 
حسابداری خیلی بهتره معلمی هم شد شغل فرسودگیگلو و حنجره ات داره میشه دیسک کمر میگیری حقوق چرت و مزخرف

واقعا؟؟

من زیاد اطلاعات ندارم از رشتم

ولی توی کلاس بچه ها میگفتن حقوق خوبی نداره حسابداریم

نمیدونم راستش از یک طرفی به حسابداری علاقه دارم به خاطر یه سری مزایاش از طرف دیگم به فرهنگیان

حالا که هردو را دوست داری سمت رشته ای برو که آینده داره

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

شما الان معلم هستین؟ کار حسابداری انجام ندادین؟

اره معاونم

نه از رشته ی حسابدی بدم میاد هر چند مدرکم با نمره بالا گرفتم

عشق نیرویی هست ک کارها را آسان میکند .مشکلات را حل میکند.و راهها را نزدیک میسازد . 
من حسابداری خوندماموزش پرورش استانمون ۱۵ سال حسابداری نخواست فقط پارسال خواست خدا کمک کرد قبول شدمحت ...

معلم چی میشید عزیزم؟

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨