2777
2789

فعلا امکانشو ندارم ببرمش دکتر . الآن چیکار کنم به نظرتون که بچه آروم بشه ؟ ۵ سالشه

براتون دل شاد، اندام فیت، پوست صاف، کارت پر پول و کسی که برگشته و مثل سگ پشیمونه ولی شما دیگه اونو نمی‌خواید آرزومندم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببرش دکتر عمومی ما اینجا چ نسخه ای بدیم بمونه میتونه خطرناک باشه

دکتر بردم کلی دارو داد یه مدت بهتر شد الآن دوباره درد گرفته

براتون دل شاد، اندام فیت، پوست صاف، کارت پر پول و کسی که برگشته و مثل سگ پشیمونه ولی شما دیگه اونو نمی‌خواید آرزومندم.

از کجا فهمیدی عفونت دارهآزمایش دادی؟

بله آزمایش داد. الآن از شانس پدرش خونه نیست که ببرم دکتر میخوام تا پدرش بیاد یه چیزی بهش بدم دردش آروم شه

دکتر بردم کلی دارو داد یه مدت بهتر شد الآن دوباره درد گرفته

بعضی بدنا خیلی مستعد هست واسه عفونت ادراری یه دوتا چرک خشک کن میدن با یه قرصه ک ادرار رو نارنجی میکنه با دیکلوفناک ک مسکنه همه قرصا هم ک میدن باید بخوره تموم بشه

به عنوان حق‌گو فعالیت میکنم
بله آزمایش داد. الآن از شانس پدرش خونه نیست که ببرم دکتر میخوام تا پدرش بیاد یه چیزی بهش بدم دردش آر ...

برای عفونت ادراری بهترین راه مایعات و آب هست.ولی دارو رو نمیدونم میتونی از داروخانه کمک بگیری