mahdhiiiiiiiid مدیر استارتر عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 1543 عنوان خانما دخترم عفونت ادراری داره الانم درد شدید شکم داره چیکار کنم دردش آروم شه 108 بازدید | 14 پست فعلا امکانشو ندارم ببرمش دکتر . الآن چیکار کنم به نظرتون که بچه آروم بشه ؟ ۵ سالشه براتون دل شاد، اندام فیت، پوست صاف، کارت پر پول و کسی که برگشته و مثل سگ پشیمونه ولی شما دیگه اونو نمیخواید آرزومندم. امروز | 13:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
peransayman عضویت: 1402/12/15 تعداد پست: 5546 ببرش دکتر عمومی ما اینجا چ نسخه ای بدیم بمونه میتونه خطرناک باشه به عنوان حقگو فعالیت میکنم
خانومی137980 عضویت: 1401/04/13 تعداد پست: 6546 ببر دکتر عمومی تنبل نیستم اما در مصرف انرژیم صرفه جویی میکنم
نبع_الحنان عضویت: 1398/09/03 تعداد پست: 260 عزیزم باید آنتی بیوتیک مصرف کنهحداقل از پزشکی ک توو داروخونه س راهنمایی بگیرو اینکه مایعات خیییییلی بخوره؛چون هر چقد معذرت میخوام ادرار کنه عفونتش با ادرار دفع میشه
elnaz_javidi عضویت: 1398/10/30 تعداد پست: 6949 پیلونفریت گرفته بچه.درد پهلو بخاطر اینه که کلیه ها عونت کرده.حتما ببر دکتر حتی ممکنه بستری بشه
mahdhiiiiiiiid مدیر استارتر عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 1543 ببرش دکتر عمومی ما اینجا چ نسخه ای بدیم بمونه میتونه خطرناک باشه دکتر بردم کلی دارو داد یه مدت بهتر شد الآن دوباره درد گرفته براتون دل شاد، اندام فیت، پوست صاف، کارت پر پول و کسی که برگشته و مثل سگ پشیمونه ولی شما دیگه اونو نمیخواید آرزومندم.
mahdhiiiiiiiid مدیر استارتر عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 1543 از کجا فهمیدی عفونت دارهآزمایش دادی؟ بله آزمایش داد. الآن از شانس پدرش خونه نیست که ببرم دکتر میخوام تا پدرش بیاد یه چیزی بهش بدم دردش آروم شه براتون دل شاد، اندام فیت، پوست صاف، کارت پر پول و کسی که برگشته و مثل سگ پشیمونه ولی شما دیگه اونو نمیخواید آرزومندم.
peransayman عضویت: 1402/12/15 تعداد پست: 5546 دکتر بردم کلی دارو داد یه مدت بهتر شد الآن دوباره درد گرفته بعضی بدنا خیلی مستعد هست واسه عفونت ادراری یه دوتا چرک خشک کن میدن با یه قرصه ک ادرار رو نارنجی میکنه با دیکلوفناک ک مسکنه همه قرصا هم ک میدن باید بخوره تموم بشه به عنوان حقگو فعالیت میکنم
پیشیار عضویت: 1399/03/03 تعداد پست: 3130 بله آزمایش داد. الآن از شانس پدرش خونه نیست که ببرم دکتر میخوام تا پدرش بیاد یه چیزی بهش بدم دردش آر ... برای عفونت ادراری بهترین راه مایعات و آب هست.ولی دارو رو نمیدونم میتونی از داروخانه کمک بگیری
ناینگی_گولو عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 9161 غذای شور یا پر نمک بهش نده اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم