2777
2789

هر سری میرم دکتر فقط قرص ال دی یا مارولین میده دیگه خسته شدم همش عصبی میشم و فایده ایی هم نداره.هرجی میگم ی داروی دیگه بده میگه فقط همینه.راهکار گیاهی کم خطر دارید

دلبری کردن رو از شاملو یاد بگیرید که به آیدایش گفت:کوچکترین لبخند تو مرا از همه بدبختی ها نجاتم داد:)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دارم باید ال دی بخورم؟ با جراحی خوب نمیشه؟

پوقع زایمانم هم دکتر گفت چقدر کیست داری نا جایی ک تونستم برداشتم ولی همیشه دارم از زمان دختری تا قرصارو کنار میزارم زیر دلم ب شدت درد میگیره.

دلبری کردن رو از شاملو یاد بگیرید که به آیدایش گفت:کوچکترین لبخند تو مرا از همه بدبختی ها نجاتم داد:)
ال دی چرا نمیخورید ؟من دارم ال دی میخورم برای تنبلی

ال دی عصبیم میکنه شکمو بزگ میکنه موهای زائد درمیارم

صبح ناشتا عرق رازیانه بخور البته بستگی به کیستتم داره

میگن سینه رو بزرگ میکنه

من جراحی داشتم برای کیست تخمدان و ولی یسری کیست ریزه داشتم که باعث میشد هم سیکل قاعدگیم طولانی بشه ه ...

امتحان میکنم ممنون