خب چمیدونم دیدم بعضی خوابگاهای علوم پزشکی اینطوری بودن فک کنم خودگردان بودن
پزشکی کلا جداست
خوابگاه جدا دارن از بقیه که خیلی کم باشه تخت هاشون چهارتاست
"میدانستم زهر است، و چشیدم"|تک تک کاربری هایی که توهین میکنند بهم رو یادم میمونه. اگه روم ریپلای زدید و جوابی هم نداشته باشم لایک میکنم اگه هم هیچ واکنشی نشون دادم بدون از همون قماشی😉
نه باباامتحانای خیلیا حضوری شد ؛ اگه همه مجازی میموندن احتمالش بود
امتحانای خودمم حضوری بود عزیزم
بهمون گفتن تا قبل عید مجازیه
نمیدانم چرامردم حرف زدن بادهان پُر رابدمیدانندولی حرف زدن بامغزخالی را نه!بقول این پسربچه استرالیاییه: میدونید اگه اونایی که از مهاجرین غیرقانونی حمایت میکنن رو با اونایی که به حیوانات ولگرد غذارسانی میکنن از ارتفاع پرت کنیم پایین کی برنده میشه؟آفرین، جامعه
خوابگاه ما که والا دوازده نفریم روزای اول به شدت بهم سخت گذشت همه اش گریه میکردم شب اول که انگار دنیا ریخته بود رو سرم نمیتونستم اون بهم ریختگی و نخوابیدن تا صبح و سروصدا رو تحمل کنم بعدش کم کم عادت کردم الان که مجازی شد امتحانا دلم تنگ شده کی برگردممممم
نه دستانش را گرفته ام ..نه در آغوشش کشیده ام.. و نه حتی اورا بوسیده ام.. من فقط از دور او را خویش گریسته ام ..عشق میان ما معصوم ترین عشق تاریخ بود ..به احترامش بایستید 🖤
ن مختلط ک من خیلی مخالفم، اما خب کلا اکیپ دخترونه دوست دارم. تو مدرسه بچه ها داشتن من نبودم واقعا حس ...
ببین بستگی داره به دخترها
هم ترمی های من یک آدمای بیخودی بودن که حد نداره
اما پیشنهاد میکنم اکیپ نری چون اکثریت از هم میپاشه.
"میدانستم زهر است، و چشیدم"|تک تک کاربری هایی که توهین میکنند بهم رو یادم میمونه. اگه روم ریپلای زدید و جوابی هم نداشته باشم لایک میکنم اگه هم هیچ واکنشی نشون دادم بدون از همون قماشی😉
چیزایی که میگم حقایق خوابگاهه نرید اونجا شوکه بشید🗣🗣عوض کردن هم به این راحتی ها نیست. اولا که باید ...
من انقد دردسر نداشتم ، چون ورودی های سال ۹۸ فارغ التحصیل شدن رفتن ولی اره کلا دردسره کلی سرپرست بام حرف زد که اره مشکلت چیه میخوای بری,خیلی هم سرپرستا فضولن ،ولی بعد اینکه خودم رفتم رفیقم هم از اون اتاق اوردم پیش خودم
نمیدانم چرامردم حرف زدن بادهان پُر رابدمیدانندولی حرف زدن بامغزخالی را نه!بقول این پسربچه استرالیاییه: میدونید اگه اونایی که از مهاجرین غیرقانونی حمایت میکنن رو با اونایی که به حیوانات ولگرد غذارسانی میکنن از ارتفاع پرت کنیم پایین کی برنده میشه؟آفرین، جامعه
من انقد دردسر نداشتم ، چون ورودی های سال ۹۸ فارغ التحصیل شدن رفتن ولی اره کلا دردسره کلی سرپرست بام ...
من خوابگاه بودم و یادمه سرویس شدم تا وقتی که ترم بالایی شدم😂