2777
2789
وااای من اصلا این چیزارو درنظر نگرفته بودم خوب شد گفتی

اما خوابگاه خوبی های دیگه هم داره

مثلا رندوم آهنگ میزاشتیم نوبتی میرقصیدیم🥹

"میدانستم زهر است، و چشیدم"|تک تک کاربری هایی که توهین میکنند بهم رو یادم میمونه. اگه روم ریپلای زدید و جوابی هم نداشته باشم لایک میکنم اگه هم هیچ واکنشی نشون دادم بدون از همون قماشی😉

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب چمیدونم دیدم بعضی خوابگاهای علوم پزشکی اینطوری بودن فک کنم خودگردان بودن

اره خودگردان بودن

اونم هر شهری نه ، کلان شهر ها معمولا داره اینطوری

اتاقای ۲ نفره معمولا ماهی ۸ تا ۱۲ اینا میشه هزینش

همه رشته های علوم پزشکی؟؟ یا فقط دندون و پزشکی و دارو

فقط دندون و پزشکی

دارو هم نداره

"میدانستم زهر است، و چشیدم"|تک تک کاربری هایی که توهین میکنند بهم رو یادم میمونه. اگه روم ریپلای زدید و جوابی هم نداشته باشم لایک میکنم اگه هم هیچ واکنشی نشون دادم بدون از همون قماشی😉

به نظرم ترم اول با همکلاسی هم اتاق باشی بهتره ، کلاساتون و اینا رو هم باهم میرین راحت ترهاما عادی با ...

😐اینجوری میترسم سوارم شن و سو استفاده کنن زیاد صمیمی! ـمیخوام ی ابهتی داشته باشم حداقل🤣

زندگی فرصت پرواز بلندیست، قصه این است چ اندازه کبوتر باشی

دقیقامن خودم هم اتاقیم خواب باشه صدا ازم در نمیاد چون میگم گناه داره خسته هست.بعد برعکس ، خودش دائم ...

اتاق قبلیم که بودم بعضی ظهرا خیلی خسته میشدم چون از هشت صبح تا ۳/۵ ظهر بکوب کلاس بودم میومدم از سه و نیم تا کلاس شیش یکم بخوابم نه که فقط من باشما هشت نفر خواب بودیم دختره روانی با صدای بلند اهنگ میزاشت میرقصید

وقتی داییم فوت شده بود هم خوابکاه بودم شب اولی بود بهم خبردادن قرار بود خانوادم بیان دنبالم فورا برم تهران دخترای اشغال میرقصیدن و میخندیدن

برهمگان گر ز فلک زهر ببارد همه‌شب /من شکر اندر شکر اندر شکر اندر شکرم⭐

وااای عووووووقم گرفت جدی؟ مگ ممکنه ی دختر انقد کثیف باسه ک نشوره بشقابشو تا کپک بیوفته، کپک بعد ی هف ...

بزار ببینم میشه چند تا عکس بزارم یا نه خوب درک کنی کثافت بعضی خوابگاهها رو😂

وااای عووووووقم گرفت جدی؟ مگ ممکنه ی دختر انقد کثیف باسه ک نشوره بشقابشو تا کپک بیوفته، کپک بعد ی هف ...

واای اره پس چی فک کردی

من یه پانسیون میرفتم بعد اتاق وی ای پی گرفته بودم بعد کلا سه نفر بودیم یبار دیدیم یه بوی خیلی بد بوی سگ ینی میومد پاشدیم اتاقو گشتیم ببینم از چیه از ظرفای غذا مونده ها این خانم بوده واای اه

ماه به ماه نمیشستن ، اتاق بوی کپک میداد خیلی بد بود خیلی

حتی لباساشونو مینداختن وسط اتاق حموم مرتب میرفتنا ، لباساشونم مرتب بود ولی در باطن یه مشت چرک بیش نبودن

برهمگان گر ز فلک زهر ببارد همه‌شب /من شکر اندر شکر اندر شکر اندر شکرم⭐

نگفتم مخالفت کن بگو اره شما درست میگین😂اگه حرفی پشت سر کسی بزنی دهن به دهن می چرخهدوستی هم به مرور ...

🤣اوکی گرفتم، زیر بقیه رو میکشم ولی نم پس نمیدم از خودم

زندگی فرصت پرواز بلندیست، قصه این است چ اندازه کبوتر باشی

اتاق قبلیم که بودم بعضی ظهرا خیلی خسته میشدم چون از هشت صبح تا ۳/۵ ظهر بکوب کلاس بودم میومدم از سه و ...

بعضیا واقعا بیشعورن

من میخوام مهربونی و رودروایسی رو بذارم کنار

معمولا همین مدل آدم ها هم بیشتر از همه ادعای شعور و فرهنگشون میشه