2777
2789
تنها چیزیکه برای دانشگاه و خوابگاهم استرس دااارم هم اتاقیامه بخدایوقت دست کج نباشن تمیز نباشن خرااب ...

تک و دو نفره؟!😂

تک😂

چه دل خجسته ای داری دختر. کمترین تعداد تخت توی هر اتاق شیش تاست و سرپرست مشخص میکنه کدوم اتاق باشی. با ترم بالایی بیوفتی معمولا حق انتخاب نداری چون تختها همه پر هستند. همون تختی باید بری که خالیه

"میدانستم زهر است، و چشیدم"|تک تک کاربری هایی که توهین میکنند بهم رو یادم میمونه. اگه روم ریپلای زدید و جوابی هم نداشته باشم لایک میکنم اگه هم هیچ واکنشی نشون دادم بدون از همون قماشی😉

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با همه دوست شو ولی از خودت به هیچکس نگو اگه پشت سر کسی جلوت حرف زدن هیچی نگو نه مخالفت کن نه همراهیف ...

چجوری دوست شم با همه اخه هر کی ی قلق رفتاری داره؟

بعدم من دوبار مخالفت کنم با غیبت خو دیگه باهام حرف نمیزنن ک🤦🏻♀️

زندگی فرصت پرواز بلندیست، قصه این است چ اندازه کبوتر باشی

خب گلم همون ۵ ۶ نفر یکیشون بو بده و کرکثیف باشه چی😥🫠

زیاد هستند از اینجور آدما

باید بسازی

"میدانستم زهر است، و چشیدم"|تک تک کاربری هایی که توهین میکنند بهم رو یادم میمونه. اگه روم ریپلای زدید و جوابی هم نداشته باشم لایک میکنم اگه هم هیچ واکنشی نشون دادم بدون از همون قماشی😉

افرین منم از همینا میترسم چه خوبه که میشه اتاق عوض کرد

اره نباید از اتاق عوض کردن بترسه ادم من فکرمیکردم برم جای دیگه ممکنه اخلاقشون بدتر باشه ولی خیلی بهتر بودن

برهمگان گر ز فلک زهر ببارد همه‌شب /من شکر اندر شکر اندر شکر اندر شکرم⭐

خب گلم همون ۵ ۶ نفر یکیشون بو بده و کرکثیف باشه چی😥🫠

آره هرچیزی ممکنه

نمیدانم چرامردم حرف زدن بادهان پُر رابدمیدانندولی حرف زدن بامغزخالی را نه!بقول این پسربچه استرالیاییه: می‌دونید اگه اونایی که از مهاجرین غیرقانونی حمایت می‌کنن رو با اونایی که به حیوانات ولگرد غذارسانی می‌کنن از ارتفاع پرت کنیم پایین کی برنده می‌شه؟آفرین، جامعه
اخه بعضیا میگن سال بالایا بهتره چون سوراخ سمبه ها دانشگاه و خوابگاه دستشونه و امار همه رو دارن

نه خیلی جالب نیست به نظرم ترم یک بری با سال بالایی هم اتاق بشی.

نهایتا اگه راضی نبودم بعدش اتاقت رو عوض کن

اکیپ اصلا خوب نیستتوش دعوا میشه و حاشیه به شدت دارهمخصوصا اکیپهای مختلط

ن مختلط ک من خیلی مخالفم، اما خب کلا اکیپ دخترونه دوست دارم.

تو مدرسه بچه ها داشتن من نبودم واقعا حسرت میخوردم اهل حاشیه نیستم ب شخصه

زندگی فرصت پرواز بلندیست، قصه این است چ اندازه کبوتر باشی

افرین منم از همینا میترسم چه خوبه که میشه اتاق عوض کرد

چیزایی که میگم حقایق خوابگاهه نرید اونجا شوکه بشید🗣🗣

عوض کردن هم به این راحتی ها نیست. اولا که باید سرپرست موافقت کنه. اگه تختی اتاق دیگه خالی باشه خب اجازه رو میگیرید و میرید. اگه تختی خالی نباشه باید جاتون رو با یکی عوض کنید که تقریبا غیر ممکنه.

مگه چه بحث و درگیری شدیدی پیش بیاد که سرپرست شده به اجبار اتاق شما رو عوض کنه حتی با وجود پر بودن تخت ها

چجوری دوست شم با همه اخه هر کی ی قلق رفتاری داره؟ بعدم من دوبار مخالفت کنم با غیبت خو دیگه باهام حرف ...

نگفتم مخالفت کن بگو اره شما درست میگین😂

اگه حرفی پشت سر کسی بزنی دهن به دهن می چرخه

دوستی هم به مرور شکل می گیره یه روزه و یه دفعه ای نیست

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤