2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن خدانکنه من کلی ذوق دارم🥺

متاسفانه فعلا شرایط اینطوره

دانشگاه کجایی؟

نمیدانم چرامردم حرف زدن بادهان پُر رابدمیدانندولی حرف زدن بامغزخالی را نه!بقول این پسربچه استرالیاییه: می‌دونید اگه اونایی که از مهاجرین غیرقانونی حمایت می‌کنن رو با اونایی که به حیوانات ولگرد غذارسانی می‌کنن از ارتفاع پرت کنیم پایین کی برنده می‌شه؟آفرین، جامعه

بهترین دوران ولی باترم بالایی هانه هم ترمی خودت مابهترین دوران بودتاصبح گپ میزدیم تخمه میخوردیم اهنگ وازکراشای دانشگاه حرف میزدیم ببین بهترین روزادرانتظارته کلی خاطره💔

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیااومدم🥰مامان دوتاگل دخمل خیلی شیطونم 😁

تنها چیزیکه برای دانشگاه و خوابگاهم استرس دااارم هم اتاقیامه بخدا یوقت دست کج نباشن تمیز نباشن خرااب ...

دختر خوش خیالو باش😂😂😂

عزیزم کمترین تعداد 6تخته اس

نمیدانم چرامردم حرف زدن بادهان پُر رابدمیدانندولی حرف زدن بامغزخالی را نه!بقول این پسربچه استرالیاییه: می‌دونید اگه اونایی که از مهاجرین غیرقانونی حمایت می‌کنن رو با اونایی که به حیوانات ولگرد غذارسانی می‌کنن از ارتفاع پرت کنیم پایین کی برنده می‌شه؟آفرین، جامعه
بهداشت میخونم، زور چی مثلا؟ ی اتاقه و متعلق به همس،کمدام ک جداست غذاهم ک دانشگاه و سلف خوابگاه زور چ ...

چیزی دارید به اسم بالکن و کولر و تخت و تایم روشنایی

توی بالکن بخواید لباس پهن کنید ممکنه اذیت کنند که خودشون لباس پهن کردند و حاضر نیستن یکم جمعتر پهن کنن تا بشه لباس پهن کرد

کولر هم چون تختهای بالا زود سرد میشه دردسر دارید، یکی میگه خاموش کنید یکی میگه نه، همین راجع به شوفاژها هم صادقه. اتاق دم میکنه یک عده از گرما تلف میشن یک عده سگ لرز میزنن

تایم روشنایی هم مثلا میگن لامپ رو خاموش کنید و از اینجور بحثها

و راجع به سلف! به این هوا نباش که هر روز خدا بری سلف غذا بخوری گاهی اوقات باید خودتون غذا درست کنید. ترم بالایی ها اینجوری میکنن که هر کی یک تیکه میاره، قابلمه و... یعنی همه از خونه هاشون کلی وسیله نمیارن هر کی یک چیزی میاره و برای کل اتاق غذا درست میکنن.

"میدانستم زهر است، و چشیدم"|تک تک کاربری هایی که توهین میکنند بهم رو یادم میمونه. اگه روم ریپلای زدید و جوابی هم نداشته باشم لایک میکنم اگه هم هیچ واکنشی نشون دادم بدون از همون قماشی😉

همکلاسیا خودت سال بالاییا معمولا با سال پایینیا نمیسازن ولی پیشنهادی که دارم خجالتی نباش و رک باش من ...

من بودم بلبشو درست میکردم.شما چ کردی؟

زندگی فرصت پرواز بلندیست، قصه این است چ اندازه کبوتر باشی

تنها چیزیکه برای دانشگاه و خوابگاهم استرس دااارم هم اتاقیامه بخدایوقت دست کج نباشن تمیز نباشن خرااب ...

ما خوابگاهمون خیلی شلوغه تو اتاق ده نفره بودم انقد بددهن و کثیف بودننن

ظرفاشونو نمیشستن موادی ته قابلمه میموند کپک میزد یخچال پره کپک و میوه های گندیده بود انقدم بدذات بودننن اتاقمو عوض کردم رفتم اتاق دیگه انقد دخترای مودب و تمیزین که پشیمونم چهارترم با اون کثیفا موندم

برهمگان گر ز فلک زهر ببارد همه‌شب /من شکر اندر شکر اندر شکر اندر شکرم⭐