2777
2789
عنوان

ضدآفتاب های 700 800 تومنی بدرد میخورن❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 836 بازدید | 92 پست
اتفاقا پول سنتلارو دارم اما خانوادم نمیزارن بگیرمکلی سرزنش میکنن که چرا برا ضدافتاب باید این همه پول ...

ببین اگه پولت میرسه سنتلا بخری فکر کنم بهتر باشه

یه سایت میشناسم میدونم محصولاتش اصله. سنتلا رو 1400 میده ولی میتونی قسطی ازش بخری. شاید اینجوری خانواده کمتر ایراد بگیرن

حقیقتا ... تو اختیاری که اختیار مردنت با خودت نیست😏 تا حالا دیدید کسی همزمان که مهربون ترینه، بی عاطفه ترین هم باشه؟ همزمان که با اراده ترینه، بی انگیزه ترین هم باشه؟ همزمان که مثبت اندیش ترینه، بدبین ترین هم باشه؟ همزمان که درونگرا ترینه، برونگرا ترین هم باشه؟ هم زمان که خجالتی ترینه، پررو ترین هم باشه؟ همزمان که بی خیال ترینه، قاطع ترین هم باشه؟ این منم 😊 دختری که سرش درد میکنه برای دردسر و همزمان دلش یه گوشه دنج آروم میخواد. دختری که در همه چیز معنا میبینه و همزمان همه چیز براش بی معناست. دختری که به همه چیز علاقه داره و همزمان از همه چیز متنفره. دختری که به ماوراء اعتقاد داره و همزمان همه چیز رو با منطق میسنجه. دختری که دنیا رو نه اونقدر سیاه میبینه که افراد علمی میگن، و نه اونقدر سفید میبینه که افراد شهودی میگن. دختری که همزمان خودش رو هم تنها قدرت زندگیش میدونه و هم بی اختیار😬 دلم شدیدا یه دوست صمیمی میخواد ولی به هیچکس اجازه نزدیک شدن به خودمو نمیدم😯به سراغ من اگر می آیی...از همون راهی که اومدی برگرد😊 من اگه حیوون بودم: 🐱 اگر خواستار خوشی و آرامش روان هستی، پس اعتقاد داشته باش. لیک اگر خواستار آنی که پیرو حقیقت باشی، پس تحقیق و جستجو کن... نیچه 📚 کسایی که روانشناسی بلدن در حین خوندن امضام: اختلال شخصیت مرزی 🙂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سان سیف بزن

عالیه قیمتش مناسبه

من استفاده کرده قبلا

الان بیوتی اف جوسان استفاده میکنم

یه عدد نومزد دارم که تمام منه :) ....♡ درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🎇🤍کاربرjnjnjnjnهستم و تا دوماه تعلیقم....🤭

ضدافتاب خوب ضدافتابیه که درست و کافی و به موقع بزنیاگر یه ضدافتاب گرون بخری و محتاطانه مصرف کنی و کم ...

چه منطقی گفتی

حالا من موندم چی بگیرم اولین بارمه

قیمتش چقدره؟ سان سیفبی رنگش

۵۰۰ اینا هست

بی رنگ استفاده میکردم من

یه عدد نومزد دارم که تمام منه :) ....♡ درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🎇🤍کاربرjnjnjnjnهستم و تا دوماه تعلیقم....🤭