اخه گفتن یکوششصد هست ارزششو داره این همه پول بدم ب یه ضدافتاب؟
قطعا داره من مدام از سنتلا استفاده میکنم
ولی اصلش رو گیر بیارم حتما
پوست رو به مرور شفاف میکنه و لک رو از بین میبره
البته با کمک روتین درست
کاربری قبلیم محنا بود تعلیق شدم🙁عزیزان مذهبی لطفا با من بحث نکنید چون عقاید زمین تا آسمون با هم تفاوت داره و هرکس بر اساس سطح سواد عقلی و مطالعه و کاوش میتونه عقیده متفاوتی داشته باشه با تشکر
من همسرم رفته برام اردن خریده ۷۰۰ حالا نمیدونم خوبه یانه کسی استفاده کرده بی رنگ هست
توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اکثر ضدآفتاب هایی که تو این تاپیک بچه ها اسم بردن من استفاده کردم. هرکدوم رو فقط یه بار خریدم با اینکه بعضیاشون خوب هم بودن ولی گفتم بذار یه برند دیگه رو هم تست کنم. ولی وقتی رویوال رو تست کردم دیگه شد عشق ابدیم🥹 تا حالا پیش نیومده از یه ضدآفتاب چند تا سفارش بدم
من سنتلا استفاده نکردم ولی خیلی شنیدم که رویوال کیفیت سنتلا رو داره. برای کسی که بودجه اش به سنتلا نمیرسه جایگزین خوبیه
حقیقتا ... تو اختیاری که اختیار مردنت با خودت نیست😏 تا حالا دیدید کسی همزمان که مهربون ترینه، بی عاطفه ترین هم باشه؟ همزمان که با اراده ترینه، بی انگیزه ترین هم باشه؟ همزمان که مثبت اندیش ترینه، بدبین ترین هم باشه؟ همزمان که درونگرا ترینه، برونگرا ترین هم باشه؟ هم زمان که خجالتی ترینه، پررو ترین هم باشه؟ همزمان که بی خیال ترینه، قاطع ترین هم باشه؟ این منم 😊 دختری که سرش درد میکنه برای دردسر و همزمان دلش یه گوشه دنج آروم میخواد. دختری که در همه چیز معنا میبینه و همزمان همه چیز براش بی معناست. دختری که به همه چیز علاقه داره و همزمان از همه چیز متنفره. دختری که به ماوراء اعتقاد داره و همزمان همه چیز رو با منطق میسنجه. دختری که دنیا رو نه اونقدر سیاه میبینه که افراد علمی میگن، و نه اونقدر سفید میبینه که افراد شهودی میگن. دختری که همزمان خودش رو هم تنها قدرت زندگیش میدونه و هم بی اختیار😬 دلم شدیدا یه دوست صمیمی میخواد ولی به هیچکس اجازه نزدیک شدن به خودمو نمیدم😯به سراغ من اگر می آیی...از همون راهی که اومدی برگرد😊من اگه حیوون بودم: 🐱 اگر خواستار خوشی و آرامش روان هستی، پس اعتقاد داشته باش. لیک اگر خواستار آنی که پیرو حقیقت باشی، پس تحقیق و جستجو کن... نیچه 📚 کسایی که روانشناسی بلدن در حین خوندن امضام: اختلال شخصیت مرزی 🙂
ببین تفاوت اصلی و فیک سنتلا رو سرچ بزن اینستا میاره
اصلش هولوگرام داره اصلش بافتش آبکیه و روان و بر پایه آب و اصلا رد نمیندازه و هیچ بویی نداره هیچی
کاربری قبلیم محنا بود تعلیق شدم🙁عزیزان مذهبی لطفا با من بحث نکنید چون عقاید زمین تا آسمون با هم تفاوت داره و هرکس بر اساس سطح سواد عقلی و مطالعه و کاوش میتونه عقیده متفاوتی داشته باشه با تشکر
البته تاثیر روشن کنندگیش رو نمیدونم خوبه یا نه چون پوستم از این نظر مشکلی نداشت
ولی تمام ویژگی های یه ضدآفتاب خوبو داره. سبکه، خاصیت آبرسانی داره، برق فوق العاده کمی داره
حقیقتا ... تو اختیاری که اختیار مردنت با خودت نیست😏 تا حالا دیدید کسی همزمان که مهربون ترینه، بی عاطفه ترین هم باشه؟ همزمان که با اراده ترینه، بی انگیزه ترین هم باشه؟ همزمان که مثبت اندیش ترینه، بدبین ترین هم باشه؟ همزمان که درونگرا ترینه، برونگرا ترین هم باشه؟ هم زمان که خجالتی ترینه، پررو ترین هم باشه؟ همزمان که بی خیال ترینه، قاطع ترین هم باشه؟ این منم 😊 دختری که سرش درد میکنه برای دردسر و همزمان دلش یه گوشه دنج آروم میخواد. دختری که در همه چیز معنا میبینه و همزمان همه چیز براش بی معناست. دختری که به همه چیز علاقه داره و همزمان از همه چیز متنفره. دختری که به ماوراء اعتقاد داره و همزمان همه چیز رو با منطق میسنجه. دختری که دنیا رو نه اونقدر سیاه میبینه که افراد علمی میگن، و نه اونقدر سفید میبینه که افراد شهودی میگن. دختری که همزمان خودش رو هم تنها قدرت زندگیش میدونه و هم بی اختیار😬 دلم شدیدا یه دوست صمیمی میخواد ولی به هیچکس اجازه نزدیک شدن به خودمو نمیدم😯به سراغ من اگر می آیی...از همون راهی که اومدی برگرد😊من اگه حیوون بودم: 🐱 اگر خواستار خوشی و آرامش روان هستی، پس اعتقاد داشته باش. لیک اگر خواستار آنی که پیرو حقیقت باشی، پس تحقیق و جستجو کن... نیچه 📚 کسایی که روانشناسی بلدن در حین خوندن امضام: اختلال شخصیت مرزی 🙂
داروخانه نمیاره چون محصولات خارجی داروخانه ای نیستن
باید از آنلاین شاپ بگیری یا اینکه بعضی مغازه های خوب و لوکس بالا شهر بگیری اونایی که کارشون آرایشی بهداشتی هست ولی مراقب باش اصل باشه
من خودم توی پاساژ خوبی گرفتم توی شهرمون فیک بود و پسش دادم
اتفاقا پول سنتلارو دارم اما خانوادم نمیزارن بگیرمکلی سرزنش میکنن که چرا برا ضدافتاب باید این همه پول ...
نمیدونم واقعا خاصیت آبرسانی داره یا نه ولی من حس میکنم پوستو آبرسانی میکنه و آره شفاف تر میکنه
دو مدل پروبیوتیک و روشن کننده داره هردو خوب بودن
شوهرمم با من همه ضدآفتاب هارو تست کرده😂 اونم میگه حس خوبی به پوست میده
من اینطور حس کردم نمیدونم واقعا تو ترکیباتش این خاصیتو داره یا نه