2777
2789
عنوان

روزقیامت

| مشاهده متن کامل بحث + 885 بازدید | 89 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه خدا میتونست کاری کنه این همه بدبختی تو دنیا نبود این همه کودک کار نبود این همه قتل و آدمای مظلوم بدبخت نبودن کی به این موضوع عقیده داره که باید ۱۰۰۰۰۰۰۰ سال وایسیم تا جناب ظهور کنن بعد همه چی گل و بلبل میشه اینا همش یه داستان کودکانه هست واسه اینکه به زندگی ادامه بدیم

کارگر برادر شوهرمو سه روز ناپدید بود. خداروشکر برگشتحالا هرروز زنگ میزنند تهدید و فشار روانییه جوون ...

روانین واقعا کمبود دارن

دعاکنید تا سال دیگ محرم ب عشقم مهدی برسم اسم خودم عاطفه اسم عشقم مهدی

چرا شراب و حوری اینجا بده اونجا خوبه ؟🤦

چون اونجا همه ذاتشون خوبه می دونی سر همین شراب و حوری چه بازار سیاهی راه افتاده روزانه به چند نفر تو سراسر دنیا تجاوز میشه

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

همسایه ما جفت چشماش کور کردن اوردن خونش

جالبه میگن تروریستا این کار کردم ما با چشم دیدیم افتادن تو خونه کل شیشه های ساختمون اوردن پایین بعد کار تروریستاس ن این حرومیا

دعاکنید تا سال دیگ محرم ب عشقم مهدی برسم اسم خودم عاطفه اسم عشقم مهدی

دقیقا تازه همه اماما اکثرا وضعشون خوب بوده 😂

تو هم پسر شاه باشی یا شاهزاده وضعت خوب میشه وضع اینا رو با شاهزاده های اون دوران مقایسه کن ببین وضع خوب چه معنی میده

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

😂😂😂اولا که همه میمیریم چه امسال چه چندسال دیگه پس به خودت مطمئن نباش و حرف بی ربط نزن

دوما من نگفتم همه ۱۲۴هزار پیامبر گفتن وعده بهشت حالا هرطور مایلی