نیایید بنویسید ما اعتقادی نداریم چون بمن ربطی نداره من دارم خیلیم دارم به بهشت و جهنم فکر کن بری بهشت چقدر خوبه و فکر کن براساس اعمالت بری جهنم تا ابد عاقبت به شر میشی بنظرم ترسناکه
جهنم بهشت رو اونا در آوردن بهتون گفتن هرچقد این دنیا بهتون ظلم شد حقتون خوردن بدبخت بودین زندگی نکبت باری داشتین تحمل کنید تا اون دنیا برید بهشت،،، کشورا ک خشک مذهبی هستن و تعصبی همش فلاکت زده هستن، ایران یمن لبنان عراق و ....
به ماشین بدون ترمز بیشتر از پسرا اعتماد دارم :)))️
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
هنوزم درگیر بهشت و جهنم انانگار الان تو بهشتیم که از جهنم میترسنجوری که اینا درای مغزشون رو گل گرفتن ...
دیشب تا صبح داشتم برای کسایی گریه میکردم ک یبارم ندیدمشون انقد خرومزادن همسایه رو ب روییمون ی پسر ۲۷ ساله رو گرفتن بعد برگشتن خودشو دار زده کدوم قبامت دقیقا تاسوعا عاشورای واقعی ما ۱۸ ۱۹ دی بود
دعاکنید تا سال دیگ محرم ب عشقم مهدی برسم اسم خودم عاطفه اسم عشقم مهدی