2777
2789
عنوان

خانمای متاهل لطفا بیاین

233 بازدید | 44 پست

شوهرم ازاول به من دروغ گفت همه چیزو ،،،وقتی اردواج کردم بعد عقد گفت بیا پیش مادرم زندگی کنیم منم رفتم گول خوردم دهسال طول کشید که تازه ۵ ماهه مستقل شدیم الان اخلاقش گوه شده هرروز دعوا ،،اعتیادم داره الان متادون میخوره امردز تو ماشین دعوامون شد من از ماشین پیاده شدم ولی اصلا دنبال من نیومد زنگ زد برداشتم فحش داد گفت تو خونه راهت نمیدم درصورتیکه خونه به نام منه،،منم اومدم خونه الان چیکارکنم مطمینم شب نمیاد و میره خونه مادرش و همه میفهمن من الان چیکارکنم

گناه من سادگی بود .

مردا کلا گ. وه شده... غصه نخور منم یکیشو دارم

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه براش مهم باشه خودش یه بهونه جور میکنه به مادرش میگه اگه مهم نباشه تو هم برات مهم نباشه..اونا پسرشونو بهتر میشناسن نگران نباش

قبل از اینکه آدما رو قضاوت کنی یادت باشه زمین گرده..یه روزم تو توی این شرایط قرار میگیری پس مراقب باش.

زنگ بزن با چرب زبونی بکشش خونه همینکه مادرشوهرم و خواهراش نفهمه دعواتون شده یک هیچ جلویی

اعتیادش رو فقط تو میتونی کمکش کنی تا ترک کنه میدونم گفتش راحته ولی بنظرم نزار بفهمند منم همسرم اینجوریه غذام شور بشه میره پایین میگه بنظرم هنوز بند نافش از اونا جدا نشده

زندگی با مرد بچه ننه خیلی سخته

الان چیکارکنم

هیچ.. اهمیت نده.. ی غذای خوشمزه درست کن حالشو ببر.. غصه هم نخور صورتت چروک میشه 🌱

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷