2777
2789
عنوان

وز نشدن موی موج دار

58 بازدید | 10 پست

بچه ها من موهام فر درشت داره ، برس باونس کرل و دیفیوزر دارم ولی خب وقتی خشکشون میکنم وز میشن، برای وز نشدنشون چی بزنم بهشون؟ اگه موس یا کرم مویی میشناسید معرفی کنید

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد / یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

موس مارالروغن آرگان

آرگان فرشون رو کم میکنه نمیخوام کم شه، موس رو به موی خیس بزنم یا خشک؟

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد / یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من به موی نم دار میزدم

ترنسفوب یعنی چی؟

شبیه مه شده بودی!نه میشد در آغوشت گرفت و نه آنسوی تو را دید! تنها میشد در تو گم شد که شدم...بشنیده ام که عزم سفر میکنی مکن.مهر حریف و یار دگر میکنی مکن"تو در جهان غریبی غربت چه میکنی قصد کدام خسته جگر میکنی مکن

ترنسفوب یعنی چی؟

افرادی که با حضور ترنسها مخالفت میکنن ، اذیتشون میکنن ، میخوان حذفشون کنن و این چیزها

🕊.Memento Mori.اگه نژادپرست، مذهبی، زن ستیز، هموفوب، ترنسفوب و حیوان آزار هستید روی من ریپلای نزنید.

افرادی که با حضور ترنسها مخالفت میکنن ، اذیتشون میکنن ، میخوان حذفشون کنن و این چیزها

مگه کسی هم هست که اشکارا اینکارارو کنه؟ علنا بگه

شبیه مه شده بودی!نه میشد در آغوشت گرفت و نه آنسوی تو را دید! تنها میشد در تو گم شد که شدم...بشنیده ام که عزم سفر میکنی مکن.مهر حریف و یار دگر میکنی مکن"تو در جهان غریبی غربت چه میکنی قصد کدام خسته جگر میکنی مکن

مگه کسی هم هست که اشکارا اینکارارو کنه؟ علنا بگه

وا عزیزم تطبیق جنسیت کار کاملا قانونی عه😐

ما هم یه روزی حق و حقوقمون رو پس میگیریم..

🕊.Memento Mori.اگه نژادپرست، مذهبی، زن ستیز، هموفوب، ترنسفوب و حیوان آزار هستید روی من ریپلای نزنید.

وا عزیزم تطبیق جنسیت کار کاملا قانونی عه😐ما هم یه روزی حق و حقوقمون رو پس میگیریم..

نه منظورمو اشتباه متوجه شدین

میگم طبق چیزی که من تو اطرافیانم دیدم همه خیلی با این افراد عادی و مثل بقیه رفتار میکنن حتی تو اکیپامون

حالا نمیدونم یا به تظاهر یا واقعیت من ندیدم کسی برخورد متفاوت کنه یا بخواد فرقی قائل شه

نه منظورمو اشتباه متوجه شدین میگم طبق چیزی که من تو اطرافیانم دیدم همه خیلی با این افراد عادی و مثل ...

اها ببخشید

خب اره کم نیستن افرادی که میجنگن باهامون ..