2777
2789
عنوان

وز نشدن موی موج دار

47 بازدید | 7 پست

بچه ها من موهام فر درشت داره ، برس باونس کرل و دیفیوزر دارم ولی خب وقتی خشکشون میکنم وز میشن، برای وز نشدنشون چی بزنم بهشون؟ اگه موس یا کرم مویی میشناسید معرفی کنید

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد / یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

موس مارالروغن آرگان

آرگان فرشون رو کم میکنه نمیخوام کم شه، موس رو به موی خیس بزنم یا خشک؟

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد / یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من به موی نم دار میزدم

ترنسفوب یعنی چی؟

شبیه مه شده بودی!نه میشد در آغوشت گرفت و نه آنسوی تو را دید! تنها میشد در تو گم شد که شدم...بشنیده ام که عزم سفر میکنی مکن.مهر حریف و یار دگر میکنی مکن"تو در جهان غریبی غربت چه میکنی قصد کدام خسته جگر میکنی مکن

ترنسفوب یعنی چی؟

افرادی که با حضور ترنسها مخالفت میکنن ، اذیتشون میکنن ، میخوان حذفشون کنن و این چیزها

🕊.Memento Mori.اگه نژادپرست، مذهبی، زن ستیز، هموفوب، ترنسفوب و حیوان آزار هستید روی من ریپلای نزنید.

افرادی که با حضور ترنسها مخالفت میکنن ، اذیتشون میکنن ، میخوان حذفشون کنن و این چیزها

مگه کسی هم هست که اشکارا اینکارارو کنه؟ علنا بگه

شبیه مه شده بودی!نه میشد در آغوشت گرفت و نه آنسوی تو را دید! تنها میشد در تو گم شد که شدم...بشنیده ام که عزم سفر میکنی مکن.مهر حریف و یار دگر میکنی مکن"تو در جهان غریبی غربت چه میکنی قصد کدام خسته جگر میکنی مکن