2777
2789
تا بتونی خودتم میندازی گردن بقیه،😂😂

تمایل ندارم سربار دیگران بشم. در حد توان منم تلاش میکنم که باهم بسازیم.😅😅

..........به پایت سنگ می بستم اگر میلت به ماندن بود 🌱 ولی حالا که این اندازه دلسردی، خداحافظ..........

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نعععععع فک نکنم اون کاربریش ی چی دیگ بود ،😂😂😂😂😂

خب خدا را شکر

کاربر آآقا،❤در جنگ شرف ،بی طرف نباشید،شاید ما که ظلم میبینیم نمانیم ،قطعا آنها که ظلم میکنند نمیمانند، اما وطن حتما هست🖤

حتما پیدا میشه نگو منو تگ کن تک تک اصغر های سایت برات تگ میکنم مگ الکیه

لباس چی بپوشم ؟

قبل تاپیک زدنم

چو چیدن سر لاله را از بدن / خروشید ز ریشه ، هزار لاله ی زر تن..... « من آن لطافت جوانه ام که به وقت روییدن، از تن سنگ سخت تر می شود»

بیشتر غمگین میشم.چون می بینم هواخواهم زیاده، ولی نمی تونم کاری کنم.😅😅( البته که شوخی بود بزرگوار و ...

داداش جدی جدی همه ی حامد ها رو به خودت گرفتیا 😂😂😂

چو چیدن سر لاله را از بدن / خروشید ز ریشه ، هزار لاله ی زر تن..... « من آن لطافت جوانه ام که به وقت روییدن، از تن سنگ سخت تر می شود»

الان بین دو راهی عقل و دل گیر کرده بنده خدا خوب پیشنهاد ندید

عقل را با عشق نسبت کی توان؟

شاهِ فرمان دِه کجا؟ دربان کجا؟

..........به پایت سنگ می بستم اگر میلت به ماندن بود 🌱 ولی حالا که این اندازه دلسردی، خداحافظ..........

اتفاقا چند تا چند تا میخوان🤣

میخان ولی نمیگیرن😂

شبیه مه شده بودی،نه میشد در آغوشت گرفت و نه آنسوی تورا دید،تنها میشد در تو گم شد که شدم...لطیف و دور گریزی ،مگر خیال منی مربای توتفرنگی من؛ شیرینترین اشتباه زندگیم بودی.مربای توتفرنگی من؛ کاش هیچوقت تموم نمیشدی...‏همه گفتند ك نگاهت تاوان داردمن دیوانه چرا نگاهت کردم:)

نه ربطی نداره دیگه مستدله که حامدا نگیر هستن

همه ی حامدا یه جور نیستن که بزرگوار

برخی حامدا هم شاید باشن که گردن بگیرن.

ولی با این شرایط، فکر نکنم هیچ حامدی جرات گردن گرفتن داشته باشه.🫤

طلا ۲۲ 😅

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز