2777
2789

دست به دست کنید برسه به حامد

وقتی زندگی شیرینه؛ سپاسگزاری کن و لبخند بزن ツ وقتی زندگی تلخه؛ شکر کن و رشد کن 🌱 کائنات به تو پاسخ خواهند داد... ✨ این قانونه طبیعته 💪🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منی که حامد هستم باید این تاپیک رو ببینم؟ 🥲😅😅

میتونی خوشحال بشی

چو چیدن سر لاله را از بدن / خروشید ز ریشه ، هزار لاله ی زر تن..... « من آن لطافت جوانه ام که به وقت روییدن، از تن سنگ سخت تر می شود»

ملت شانس دارن چ زود. ب خواستشون میرسن سوت زد ده تا حامد ردیف شد،😂

وایسا منم ی تاپیک. بزنم، اصغر و صدا بزنم

شاید فرجی شد

چو چیدن سر لاله را از بدن / خروشید ز ریشه ، هزار لاله ی زر تن..... « من آن لطافت جوانه ام که به وقت روییدن، از تن سنگ سخت تر می شود»

میتونی خوشحال بشی

بیشتر غمگین میشم.

چون می بینم هواخواهم زیاده، ولی نمی تونم کاری کنم.😅😅

( البته که شوخی بود بزرگوار وگرنه ما کجا و خوشحالیِ ظاهری کجا)

راهی که می روید به صد شوق و اشتیاق 🌱 ما بازگشته ایم از آن، خسته و خراب...

حامد بیا اینو گردن بگیررررر،😂😂😂 از بستنی فروش و شاطر نونوا رسیدیم ب حامد

نگو که این همونه؟؟؟؟؟

کاربر آآقا،❤در جنگ شرف ،بی طرف نباشید،شاید ما که ظلم میبینیم نمانیم ،قطعا آنها که ظلم میکنند نمیمانند، اما وطن حتما هست🖤

خنده داره ولی تلخ هم هست یکم😅😅🥲🥲

نه ربطی نداره دیگه مستدله که حامدا نگیر هستن

شبیه مه شده بودی،نه میشد در آغوشت گرفت و نه آنسوی تورا دید،تنها میشد در تو گم شد که شدم...لطیف و دور گریزی ،مگر خیال منی مربای توتفرنگی من؛ شیرینترین اشتباه زندگیم بودی.مربای توتفرنگی من؛ کاش هیچوقت تموم نمیشدی...‏همه گفتند ك نگاهت تاوان داردمن دیوانه چرا نگاهت کردم:)

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز